bir gunu hafta ici bir gunu hafta sonu toplam iki gun.
Printable View
bir gunu hafta ici bir gunu hafta sonu toplam iki gun.
acaba 3gs yı ne zmn vercek sabırsızlıkla beklıoyorum..3g alcaktım onu belemeye karar verdım...
gorunurde 9 agustos... egerki bi gecikme falan olmaz ise yurda giris tarihi boyle
hımmm tsk ederım acaba turkcell ne zmn kampanyaya cıkarır mecchull..
gelir gelmez cikacak kampanyaya. zaten su anda eldekileri eritmek icin mini paket diye komik bi paket ilave etti seceneklere 69 lira odemeli guzel bi paket aslinda ama isin altinda yatan kismi 3gs icin stok eritiyor.
hımm buna baktımda sanırım gelen faturanın dısında 69 tl eklıyorlar dıılmı..bole 500 dakka felan konusma vermıyoo...normal faturanın ustune 69 tl ...
normal gelen faturana ilave olarak 69 lira arti 399 lira(12 aya kadar taksitlendirebiliyorsunuz) on odeme yaninda ise 1 gb internet ile birlikte haftada ikigun ayni yone ucretsiz konusma sadece....
aynen .....buda ıyı ama 3gs beklıcem almısken ıyısını almak makbull...
diger paket daha avantajli buna gore ayda 105 lira oduyorsun her yone aylik 150 dakika + 150 sms ve 3gb internet veriyor. on odemeside 299 lira. arti mini paket harici olan yani 69 lirax24 ay olan paket harici diger tum paketler 18 ay sozlesmeli. ilave olarak yine mini paket haric diger tum paketlerden birini secerseniz ayni yone 5000 dakika aylik konusma yukleniyor.
ama dogubankata cıkmıs 32 bile var:)
var ama onları kayıt ettırmek gerekıyor trkcll garantısı altnda almk daha ıyı sanırım..sabırsızlıkla beklıyorum...
cin isi japon isi bunu yapan iki kisi olmasin o ? gerci 15 haziranda yurt disinda cikti piyasaya. getirilmis olabilir kopya ve kacakcilik uzerine ustumuze yok masallah. ama yinede bu tur cihazlarda her sart ve kosulda garanti sart.
3gs alıp kullanan varmı alınırmı eksı yonlerı varmı cok aklıma takıldı alınmaz dıosanız gıdıp 3g alcam..
bekle bekle sen.....
tel almam lazım eskısının kıyısı kosesı bırraz catladı...sıkıldım o yuzden degısmek ıstıorum bu arada ıkıncı el almak ısteyen olursa satarım :D:D calısır durumda yanı sagında solunda catlamalar var okdar.. :D:D
ne satiyon anlamadim simdi ben :D
ya olesıne soledım eskı telımıde satarım dedım degısınce hanı almak ısteyen varsa laf olsun dıe :D:D
araya bahaneyle ittirdin eski telide... :D marka modelinide soylede belki musterisi cikar. :D :D :D