Ben yeni aldim cok memnunum
Printable View
Ben yeni aldim cok memnunum
8 gb devam :)
N97nin nesi özellikli yahu,iPhone için çıkan program sayısı hiçbir cihazda yok..Ayrıca N97nin dokunmatik özelliği berbat çalışıyor :)
yandan carkli afiili kayan kapak ve q klavye varya birde anlamsizca kota dolduran 7/24 internette kalmasida arti bi ozellik olsa gerek onundede kamera var ve goruntulu gorusme imkani taniniyor ya onlara ozellik diyip ayfonun afyon uretimi oldugunu sananlar cikiyor arada iste anlamadigim bi sekilde simdide endoksanyidi cilginligi oldu ikoncanlar cok tuttu birde kullanabilseler :D :D :D
ya ama zannetmiyorum o tamamen kullanıcıya bağlı olarak çalıştırılabilir yani ekran ara yüzündeki uygulamaları çalıştırmak kullancıya bağlı olmalı yoksa saçma.
istedigin zaman kapatabiliyormussun iste teggy'nin dedigine gore ben o kadar incelemedim bunlari duydum rakami duydum isime gelen bi kampanyada olmayinca direk vazgectim.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...yalar/nokian97
Şu an kampanya var :icon_tup:
yok kampanya var 99 lira 24 ay oduyorsun ama sana ilk bir aylik zaman diliminde mobil tv 1gb internet ve haftasonlara ayni yone bedava konusma veriyor. hafta ici konustuklarin faturalarina hashirt the blekboooord yapiyor :D ayfondaki kampanya daha cok isime geliyor 105 lira oduyorsun her yone 150 dakika konusma 150 sms ve 4 gb internet veriyor :D isime gelen kampanya demek istedigimde bunu kasdetmisdim. zaten 50-80 arasi her ay turkcelle veriyoruz tum vergilerimiz dahil sekilde :D 3-5 daha verip ayfon cihazini almak daha mantikli geldi bana.
Ben bu ...... nokiasında TV yi çalıştıramadım. n97 kullanan varmı.
ben iphonu bilerek kopntratlı paket almamıştım dakkalar az diye bundada tereddütteyim zaten.iPhone kampanyasında çünkü tarifenizi paket tarifeye geçiriyolar ve dakka aşımlarında ücret pahalı yansıyo.
Eğer bu kampamyada tarife değişimi yoksa bundan alıcam çünkü kendi tarifem KampusCELL ve ztn bütün turkcell tarifelerinden avantajlı konusuyorum gerçi ona ragmen bu ay 114 geldi cihazı versinler ve tarifemi bozmasınlar kabul ederim :) arayıp sorucam müşteri hizmetlerine :)
benim tarifem yok cihaz alicam diye kamucell'e bile gecmedim. 1200 dakika 35 lira. cunku dedigin gibi birden iptal ediverip verdikleri kampanyaya dahil ediyorlar.arti ikinci hattimdada 150 dakika konus 23 lira ode tarifesi ile vodafone'dan her yone var. bundanda 150 dakikalik paketle alirsam her yone 300 dakika yeterli oluyor. artik mesai saatlerimde sabitlendi cok fazla telefonla isim olmuyor dolayisi ile. iste sartlar ve kosullar kullaniciya gore degisebiliyor bu nedenlede.
dsmart digiturk olmadikdan sonra neye yarar mobil tv :D