birzaz sonra net bilgi gelicek 20 dakika sonra gidip ogreniriz istasyondan ...
Printable View
birzaz sonra net bilgi gelicek 20 dakika sonra gidip ogreniriz istasyondan ...
kozyatağı kayalar petrol Shell de 97 yok bilginize az önce mecburen 20 liralık aldım yolda kalmıyım diye.
ulan hem benzini zamlandırıp hem de kaliteyi iyice aşağı çektiler.. :mad:
oldu olacak 95 oktanı da kaldırıp normal benzin satmaya başlasınlar...
satışı düşük olan yerlere vermiyolarmış sanırım..merter shell den aldım bugün..
aynen bende alamadım ama diger firmalarda 97 var sanırım shelle özel bişey mi bu olay?
97 shellden alamıyoruz aklıda kelden almasakmı (tünayamı selamlar) :)
Aynısı banada oldu bu gün.
Fulleyecektim ilk shellden çıktım başka shell e girdim orada yoktu mecburen doldurttum
Shell'den almayın Bp'den alın 97'i ben çok memnunum 100 oktan bitti shell bitti benim için :)
Genelde önce kredi kartıyla ödemeyi yapıp sonra yakıt alıyorum bugün 11.00 de Ataşehir Shellde de aynısını yaptım ve tahmin ettiğiniz gibi 97 yok dediler..Mecburen 95 aldık.. Pompacıyada sordum neden 97 olmadığını, izmitte bi yerden alıyolarmışda onlarda da kalmamış vs. ayak üstü 17 tane yalan söyledi :)
Ama çekmeköy shelle ne zaman gittiysem 97 var.
Benim tahminim 97 ile 95 in fiyatının aynı olması sebebiyle 97 satmıyolar..Yeniden arada fiyat farkı olunca 97 her istasyonda satılacak..
97 oktanla ilgili shell acısından bir acıklama yada bilgi gelmemiş . pompacılar hayal güçleri ile cesitli sebebler buluyorlar .
şimdi eve girdim istasyona gittim geldim ...
buğra aşağıyamı indin harbiden dengesiz insan:D voppper yeseydik bi alo deseydin ya.
ben mail attım tupras ile sıkıntı yasıyoruz ama gecici dedi shelldeki yetkili
Azar azar devam edeceğiz demekki idaretten adama diyorum bu araba 97 oktana ayarlı ne yapağız şimdi nasıl olur bu diye abi yok artık ayarını değiştir diyor :)
dün bizde havalimanı shell den 97 alamadık...bitti ama gelecek dediler..
şişli shellde de yok 97 oktan şu anda