User Tag List

Sayfa 11/17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
316 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Dumansız hava sahası uygulaması

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eeyore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 87 doğumluyum valla
    Yok yok size demedim, size yazan arkadaşa sorduydum
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim sen gel bana bıraktır günde 1 paket kısa mrlbr içiyorum 365 gün sana helal olsun,
    bırakamam demeyin felan olmuyor işte dükkan seninse, parada saglamsa, altında yürürüde güzel araban varsa, kiracın kiranı zamanında ödüyorsa, çoluk çocukta hasta degilse, niye içeyim ben delimiyim.
    bir sürü firma var sigarayı bırakma hapı , bantı , iççamaşırı satıyolar, denemedikmi denedik, garanti istiyorum diyorum kaç seans 5 diyolar kaç para binlira, ok sen bana bıraktır ben sana ikibin verim, garantisi yok beyinde bitiyor diyolar, eee zaten beyinde bitse ne diye sana gelim hepsi yalan dolan,
    varsa garantili yapan yazın gidelim kurtulalım, ama alkolüde silmesin kafamızdan
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuna kadar desteklıyorum bu olayı. keske hıc ıcılmese .ıcenlerın kendıne zararı umrumda degıl cunkı akılları var.zararlarınıda ıcmeyenlerden daha ıı bılıyorlar.bızı de zehırlıylorlar ıctıkce. sıgaradan nefret edıyorum.elımde olsa 1 kısı bıle bırakmam ıcen insan sayısını
    Aslında içenlerin yapabileceği fazla bişey yok. Bizimde bildiğimiz tek şey bize olan zararı bide onların açısından bakarsak içen insanların neredeyse tamamı sigaranın çok kötü olduğunu bilir ve söyler ama bırakamaz bırakmayı düşünemez bile hatta bırakması için iradesinin çok kuvvetli olması gerekir. Sigarayı yeni bırakmış insanlarda genellikle aşırı sinir görülür buda vücudun endorfin hormonunu sigaraya bağlamış olmasıdır. Sigara içen insan sigara içmediği zaman mutluluğu hissedemez, Üzülemez, Heyecanlanamaz. Çünkü vücut sigara olmadan endorfin salgılanmaz. Aklınıza ne geliyosa hiçbirini yapamaz. Sigara içen insan hislerini cebindeki 1 paket sigaraya bağlı olarak yaşar. O yüzden bu tepkiler şuan normal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yok size demedim, size yazan arkadaşa sorduydum
    bliyorum

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belçika'da en az 50 metrekare olan ve havalandırma sistemi bulunan barlarda sigaraya izin veriliyor.
    denişmiş mesela bencede şuvar olay komple kolu kesmek yerine tedavi etmek olmalı ...

Yani özel şartnamaler çıkarılmalı havalandırma sistemleri geliştirilmeli küçük mekanlarda içilmesi engellenmeli vs..vs.. deli gibi sigara dumanı olan yerde sigara tiryakisi sigara içmez zaten

o nedenle bence yöntem yanlış bukadar sert olmasa herkez elinden gelen çabayı gösterir buna eminim bende istemem başlamamış birinin içmesini ...
    Ama bu bir tiryakilik bağımlılıksa ve halen yasal şekilde satılıyorsa ozaman tiryakilerinde hakları olduğunu düşünüyorum.
    Amaç içmeyeni zehirlemek olmasın haklısınız ama içenide kapının onune koymak sizce bukadar basit ve doğru bir çözüm yolumu ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında içenlerin yapabileceği fazla bişey yok. Bizimde bildiğimiz tek şey bize olan zararı bide onların açısından bakarsak içen insanların neredeyse tamamı sigaranın çok kötü olduğunu bilir ve söyler ama bırakamaz bırakmayı düşünemez bile hatta bırakması için iradesinin çok kuvvetli olması gerekir. Sigarayı yeni bırakmış insanlarda genellikle aşırı sinir görülür buda vücudun endorfin hormonunu sigaraya bağlamış olmasıdır. Sigara içen insan sigara içmediği zaman mutluluğu hissedemez, Üzülemez, Heyecanlanamaz. Çünkü vücut sigara olmadan endorfin salgılanmaz. Aklınıza ne geliyosa hiçbirini yapamaz. Sigara içen insan hislerini cebindeki 1 paket sigaraya bağlı olarak yaşar. O yüzden bu tepkiler şuan normal.
    valla her ınsan bırakabılır bu sıgarayı. sıgarayı bıle bırakacak irade yoksa bı ınsanda gıtsın camdan atsın kendını.ben böle dusunuyorum valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belçika'da en az 50 metrekare olan ve havalandırma sistemi bulunan barlarda sigaraya izin veriliyor.
    denişmiş mesela bencede şuvar olay komple kolu kesmek yerine tedavi etmek olmalı ...

Yani özel şartnamaler çıkarılmalı havalandırma sistemleri geliştirilmeli küçük mekanlarda içilmesi engellenmeli vs..vs.. deli gibi sigara dumanı olan yerde sigara tiryakisi sigara içmez zaten

o nedenle bence yöntem yanlış bukadar sert olmasa herkez elinden gelen çabayı gösterir buna eminim bende istemem başlamamış birinin içmesini ...
    Ama bu bir tiryakilik bağımlılıksa ve halen yasal şekilde satılıyorsa ozaman tiryakilerinde hakları olduğunu düşünüyorum.
    Amaç içmeyeni zehirlemek olmasın haklısınız ama içenide kapının onune koymak sizce bukadar basit ve doğru bir çözüm yolumu ?
    hayır diil ben kapının önünde o soğukta sigara içmeye çalışmaktansa giderim o mekandan ne eğlendiğimi anlarım nede müziği dinlerim yani 2 gün sonrada hasta olur yatarım.. bnde bnu demeye çalışıyorum önceden madem içilen içilmeyen yerler bu kdr lakayt idi onları sıklaştırsınlar kesin ayırsınlar niye komple hayır burda sigara içemezsin diyorlar ben buna takılıyorum işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla her ınsan bırakabılır bu sıgarayı. sıgarayı bıle bırakacak irade yoksa bı ınsanda gıtsın camdan atsın kendını.ben böle dusunuyorum valla
    nie "bile" diyosunki hayatım öle hafife alınır birşey değil bu.. he bnde o irade yok napim ölim mi snde =( 4.katta oturuyorum burdan atsam sakat kalırım bşi olmaz yni..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orası kesin canım, benzine zam geldi mi ağlarız, suya zam geldi mi ağlarız, doğalgaza kışın zam yazın indirim geldi mi ağlarız,elektriğe zam geldimi ağlarız, maaşlara doğru düzgün zam gelmediğinde ağlarız, tepedikeler kral gibi yaşayıp biz süründüğümüzde ağlarız, yolsuzluklar belgelendiğinde ağlarız ama seçim zamanı gene gider bunları bize yapanlara oy veririz. Böyle bir halkız biz. eh o zaman müstehaktır o kahvehaneciye işsiz kalmak. o kendini düşünmüyorsa ben onu hiç düşünemem.
    ohh ohh içim açılıyor
    genel seçimlere birşey kalmadı, bu düşüncede bir kaç arkadaş bir oldukmu tamamdırbascaz mühürü ak ... kara ... belli olcak
    bu seçimleri kazanmanın tek yolu sayın baykalı yollamak, bununda tek yolu gül, aman yanlış anlaşılmasın bu gülün rengi sarı
    sayın baykal başkanlıgı bıratıgı gün bende sigarayı bırakcam yani okadar imkansız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın baykal başkanlıgı bıratıgı gün bende sigarayı bırakcam yani okadar imkansız
    Hakketten imkansizzz!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s7158 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakketten imkansizzz!!!
    ölmesini beklesek oda çok uzun zaman alır ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s7158 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakketten imkansizzz!!!
    hahaha dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nie "bile" diyosunki hayatım öle hafife alınır birşey değil bu.. he bnde o irade yok napim ölim mi snde =( 4.katta oturuyorum burdan atsam sakat kalırım bşi olmaz yni..
    bence öle valla.bunun ıcın gereklı yerler var gereklı sıstemler var. yeterkı ıste. atlamak daha mı kolay gelıyo sana

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bırakmak istemiorum sigarayı şahsen içmeyi sewiyorum ihtiyacım olursa yada sigaraya kızarsam bırakırım ama istemiorum
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence öle valla.bunun ıcın gereklı yerler var gereklı sıstemler var. yeterkı ıste. atlamak daha mı kolay gelıyo sana
    eet hayatım çnk sigara içmeyi sewiyorum =)

ben çkim en iisi bu konudan paket bitti çnk

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 senedir sigara iciyorum neredeyse. bi iki kere birakmayi denedim asabi sinirli salak sacma bi adam oldum bi kac gunde en fazla bir hafta icinde geri basladim. iki hafta kadar once oyle bi bikmisimki icmeyecem bir daha dedim ve paket almamayla basladim ise.tam anlami ile biraktim denemez ama en azindan artik sigara almiyorum hic. calisma sartlarima ve vardiya durumuma gore gunde belki bir belki iki tane lakin bunun yaninda bazende hic icmedigim oluyor 10 gundur. halimden daha memnunum simdilik. tamamen icmedigim gunlerde bisiiler eksik gibi hissettigim oluyor ama o kadarda olacak zamanla gecer diye umut ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda diger canlıların özgürlüğünü engellemek oluyor sanırım

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bırakan bırakır tabi kız arkadaşıma bıraktırdım hiçbi destek almadı dışarıdan hatta benden bile.

Bu arada Amerikada her eyalette sigara yasağı yok. Ama kapalı alanda sigara içilebilen eyaletler olduğu gibi olmayanlarda var. Virginia mesela Hiç sigara içilmeyen ülkelerde Belçika İngiltere Hollanda Norveç İrlanda Fransa Danimarka... diye gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eet hayatım çnk sigara içmeyi sewiyorum =)

ben çkim en iisi bu konudan paket bitti çnk

sen devam et böle bigun senıde paket leyıp hastahneye goturunce anlarsın ne deme kıstedıgımızı ).

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)