User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: İş arıyorum arkadaşlar

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    topram acayip sevindim hayırlı olsun.

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun
    şuan piyasanın ne kadar kötü olduğunun bilincindeyim. ve o yüzden de iş bulmadan şuan ki pozisyonumdan ayrılmıyorum. ama dediğim gibi çok uzun zamandır zaten sabrediyorum ve artık tahamül edecek durumda değilim çünkü tüm oklarla benim üzerime saldırılıp üzerimden oyunlar çevriliyor ben böyle bir pisliğe alet olamam. onun içinde iş değiştirmem şart oldu. tekrar hayırlı olsun inşallah bizde buluruz huzurlu ve dürüst yöneticilerin olduğu hayırlı bir iş.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
    Kuzenimde çok dolu bir cv ye sahip. Yaklaşık 7senedir fransa ingiltere amerika ve isviçre de yaşadı , turizm üzerine master yaptı, yurtdışında hatrı sayılır zincirlerin pek çok bölümünde staj yaptı hatta şarap bilgisiyle dereceler aldı, pek çok ünlü gece klubune menu oluşturdu ancak hala sabit bir işletmeyle çalışmıyor. Yurtdışında da pek çok yerle görüşmelerde bulundu ama onlarda olumsuz.. Aldığı iki net cevap global kriz ve müslüman olmak Böyle dolu altyapılı insanların iş bulamamasına hayret ediyorum.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah yardımcın olsun dıyorum ..gercekten iş sahıbı olmak çok zor yanı su sartlarda okul okumus adam bıle resıllık derecesınde heran hersey olabılıyor. örnek ablam ıngılız altın arama sırketınde çalışıyordu o bıle battı ve tazmınat alamadı şuan 9 aydır işsiz valla hayat içler acısı...
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

dgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende işi bıraktım askere gittim geldim pişman oldum askere gittime şartlar her sey yani dünya değişmiş. 1.5 aydır iş arıyorum bende geldim geleli askerden grafikerim.askerde ne hayeller kurdumdu işle alakalı ama bizim sektörde maaşlar taban yapmış her sektörde oldugu gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bende işi bıraktım askere gittim geldim pişman oldum askere gittime şartlar her sey yani dünya değişmiş. 1.5 aydır iş arıyorum bende geldim geleli askerden grafikerim.askerde ne hayeller kurdumdu işle alakalı ama bizim sektörde maaşlar taban yapmış her sektörde oldugu gibi.

ben hiç tvye bakmadım askerdeyken bırkez baktım krız dıyordu bırdaha bakmadım..bir komutan dısarısı cok kotu cıkınca anlarsınız demişti etabı askerde hersey askerıyeden neyse hayırlısı olsun hepımız için
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

dgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hiç tvye bakmadım askerdeyken bırkez baktım krız dıyordu bırdaha bakmadım..bir komutan dısarısı cok kotu cıkınca anlarsınız demişti etabı askerde hersey askerıyeden neyse hayırlısı olsun hepımız için
    valla krizde olsa sivil hayat gibisi yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla krizde olsa sivil hayat gibisi yok
    orası öyle tabi:
    www.honda-tech.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)