aracın sahibi duyumlkarıma göre tamamen içeride bir süre tatildeymiş. Araçta hangi otopartka yatıyordur allah bile
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
serhat abinin dediği gibi bende arabayı adanada yüreğir sanayide gördüm fazla olmadı göreli
PROJECT 01 GARAGE
sanayide duran araç başka araç arkadaşlar o araba 01 plaka hasan şaş bulvarında bi otomatk şanzıman ustasının aracı bende videodaki araç sanmıştım ilk gördümde![]()
2607 den mi bahsediyoruz yani bundan
http://img268.imageshack.us/gal.php?g=skyi.jpg
sanki videodaki aracın motoru artık çalışmak istemiyormuş gibi bi sesi var
www.egeturbo.com
Turbo asker
Yok aracın sahibinin para ihtiyacı oldugunu sanmıyorum sebepsiz yere yatmadıgını biliyorum nedeni bende kalsın. Ama araç satılık bulabilene...
bu aracı ilk otoban yarışlarında mersinde görmüştüm süper motor sesi vardı ama içi pek iç açıcı değildi klima petekleri sağa bakıyordu tüm konsol sağa bakıyordu enteresan bişeydi ama arabanın gidişi falan çok güzeldi adana da bi kaç kere gördüm sonra ortadan kayboldu
Valla geldiğinde üzerinde bisim olsa takmıycağım bi filtre vardı düdük gibi. Giderkense HKS Mantarı takmıstı o zaman yürüyüsünü gördüm gercekten güzeldi araç dıstan. İçini incelemedim hiç
incirlikte görüldü en son olarak hala aramaktayım hayran olduğum için kötü huyum izinsiz garajlara girmek olduğu için bulmam yakındır
gtr la gts arasındaki fark nedir? gts te turbomu? birde vidyoda araç arkadan itiş benim bildiğim 4 çekerdi hepsi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)