Bu arada 1 ay önce 33000TL ye halka ekmek dağıtır gibi dağıttıkları RC bugün 40000TL yi geçince satarlar tabi.
Bu arada 1 ay önce 33000TL ye halka ekmek dağıtır gibi dağıttıkları RC bugün 40000TL yi geçince satarlar tabi.
benim RC türkiyeye gelen ilk RClerden (ağustos 07 çıkışlı)
0 olarak aldım 20 bin km oldu.sente sorunu yaşamadım ama var bazı modellerde.
sente sorunu cooper s - rc -gt farketmeksizin oluyor.
yok sen yanlış anladın..aracı kötülemek gibi bir niyetimiz yok...hatta tahminlerim doğruysa sen ryu rc nin arkadaşı olan Can'san benimde müşterimsin göraldan...
şimdi satılan bütün gt ve rc ler garanti kapsamındaki otomobiller ve peugeot için yeni motorlar.. her hafta bu motorlarla ilgili olarak bir teknik bülten yayınlanıyor her ay bir eğitim görüyoruz... Bu yüzdende bu motorlar hakkında az buçuk bişey bilelim![]()
Valla fiyatları o kadar güzelki 1dk düsünmeden alırım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sınıfında Fiyat/performans orantısı en iyi araçtır bana göre (Standart donanımları , günlük kullanıma uygunluğu ,performansının yüksekliği , yakıtının düşük olması vb..)..
Edit:Efendi mesaj..![]()
Fiyat / performans olarak kesinlikle alınası araçlar..Özellikle cam tavanlı,garantide,ve performanslı bir aracı bu rakamlara pejodan başkası sunamıyor![]()
Demekki sıkıntılı araçlar...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
benim düşünceme göre 207 rc lerin satılma sebebi kesinlikle alan kişinin tatmin olmaması ve artı günümüzde alternatif araçların çok olmasından kaynaklanıyor .Vatandaş araçtan ne beklediğini bilmeden aracı alıyor sonra başka arabalara özenip satmak iztiyorlar,bir nevi maymun iştahlılık.207 rc kullanmadım ama bence güzel bir araç .Körfez de ve izmirde time attack org.larında gördüğüm kadarıyla dengeli ve turbo motoru sayesinde pistte seri bir araçtı çoğu aracada kök söktürmüştü .eskiden gti arabalar olsun spor arabalar olsun fazla seçenek yoktu 205 lerin olduğu zamanlar ama şimdi her markanın rekabet için bir spor otomobili var hepsi birbirinden güzel insanın kafası karışıyor.sonuç 207 rc gördüğüm ve izlediğim kadarıyla iyi bi araç yani şer değil gibime geliyor.
Ne açıdan tatmin olamamaktan bahsediyorsun? Yazdığın yazıda bir sonraki cümleler öncekiler ile çelişiyor sanki.
RC nin performans açısından rakipleri çok, ama fiyat açısından rakibi yok. Herkezin bildiği gibi RC, FN2 ve EP3'e rakip görülüyor.Bugün bir FN2 almaya kalksan 69000TL liste fiyatı var sanırım.
Stock olarak FN2 ve RC denendi.RC geçti.
Sadece filtreli EP3 ve Stock RC denendi.RC geçti.
Sahipleri siteden araştırırsan videoları bulabilirsin.
Hiç kullanmadığını belirttiğin halde neden bu kadar kesin yorumlar yapıyorsun?
E görelim o zaman hangi caili typer hangi rc 'e nasıl geçilmiş?
Açık konuşmak gerekirse 207 Rc yi çok severim hiç bi zaman rakip olarak görmedim.Bana pek mantıklı gelmedi.O yüzden video izleyip görmek isterim..
Dr.Ecu
sağlam bir yüklemeden sonra çok güzel sonuçlar çıkarır gibi o 207 rc. bindim sadece henüz kullanmadım ama binince bile artık bazı şeyleri anlıyorsunuz. benim görüşüm hayır![]()
kıvanç ın rc lemans barbaros bayrak yazılım miltek egzost intercooler kn apollo cai ile filtreli ep3 ü ferah geçer ama stock rc asla geçemez kimseye atıfta bulunmuyorum birebir gördüğümü söylüyorum...
..::PASSATURBO1::..
Wolrath; Filtreli Rc demedim.Stock RC, filtreli EP3 geçti dedim.
Kaldıki gerkesiz yere bir iddianız var.Ben izlediğim bir video hakkında konuşuyorum.Siz öyle bir video olmama ihtimali üzerinde duruyorsunuz.
Hayır neyi tartışıyosunki video var dedin o zaman koy hep beraber izleyelim görelim..Aslında videonun olup olmaması da çok önemli değil zaten..İnternetin başından bakkal hesabıyla bile stock rc nin filtreli ep3 geçmesinin zor olacağını bilmek gerekir..Teknik veriler belli değil mi?
stock rc 175 hp değil mi ben mi yanlış biliyorum?
Dr.Ecu
şşş relax konunun özü deneme geçme geçilme değil yahu ..
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)