Teşekkürler tahmin etiiğim gibi :)
Printable View
km gelmese bile yillik bakim yok mu?
toplamda 1 ay RC, GT ve Le Mans kullandım. Ucu de adam gıbı kullanırsan yakmıyordu. Ayrıca GT de dahil gidişleri bence yeterlıydı. Tabı dıbın dıbı kullanmaya en dayanıklı arac bıle dayanamaz. Şahsen cok hızlı arac sahıbı dahı olsam elalemın malı gıbı kullanmam. 1000km veya 4000 kmde satılan araclar o malın kötu oldugunu göstermez. Ayrıca Turkıye'de ve Avrupada en cok satılan markalardan bırısı. Marka mıllıyetcılıgı yapmaya kalkarsak ısın ıcınden cıkılmaz. Bu sebeple kronık arızları olabılır. Bılınen en negatıf yanı zayıf ön takımlarıdır. Bunun dısında Honda gibi sureklı yuksek devır vs vs agresıf kullanıma karsı hassas. Gercı bloğu kırılan bır cok Honda da görüp şaşırmıştım. Bu sebeple olay tamamen zevk meselesı. Bence alınası yanları var. Bu paraya sıfır km arac alıyorsun, hem spor hem de aşırı besleme.
bu aksam org varmı ya:D
Merhaba arkadaşlar;207 RC fiyat ekonomi performansına göre bencede mükemmel bir otomobil,şu andaki aracım tr deki ilk le mans lardan ve 32.000km'de nazar değmesin hiç bir sorunum yok.Otomobili genellikle performanslı kullanıyorum zaten bu otomobiller bunun için yaratılmış.En dikkat ettiğim nokta ilk çalışmada ısınana kadar yüklenmiyorum ve stop etmeye yakın gazlamıyorum ve rölantide yaklaşık 45 saniye bekliyorum bence en önemli en hassas nokta bu turbo otomobillerde dayanıklılık açısından,
diğer yandan muhtemelen sizde duymuş olmalısınızki izmit körfez pistinde yapılan time attack ve time trail larda çok iyi dereceler çıkardım,bu dereceler standart rc le yapılabilcek en iyi dereceler(sevgili burak ertemde şahit)otomobilin pist performansı gerçekten mükemmel ama düzlüklerde gitmio tabiki...
gelelim otomobilimin eksik gördüğüm özelliklerine;aslında pek bi eksikliği yok ama normal asvaltta 50-60-70 gibi hızlarda girilen virajlarda arka kısmı çok rahat bırakıyor(esp devre dışı tabiki)dışardan güzel görüntü ortaya çıkabilio ama bu iyi bişey değil;fakat yüksek süratli virajlardada mükemmel bir tutunma var
gelelim rc nin type-r ile kıyaslanmasına;bizzat arkadaşımda var type-r,tartışılcak bi konu bile değil bence 2.0 litre atmosferik hondayla 1.6 litre turbo otomobille hiç bi şekilde baş edemezsiniz.(standart,stok otomobilleri göz önüne alırsak)honda hayat onda yani=)
MERT YILMAZ/BURSA
Biz geliyoz, 1 stok 1 yüklü rc :)
Kıvanç videoları bekliyoruz gece
barış benim de bir deyenesim var özberkle konştuk
deneyelim valla barış, videoya filan gerek yok, benim yazılımda bir sıkıntı var, ondan öncesi sonrası feyz almış oluruz. giderdikten sonra bir daha deneriz.
Mustafa senin msjını gören NASA bana mail attı yeni bi gezegen kesfetmişler linki de aşşağıda. (videonun sonunda kadir abinin cumleden de anlasılcagı uzere 1 deneme daha yapmıstık :))
http://video.yahoo.com/watch/5613065/14731344
ep3 de aem v2 var. 2. vitesde vtec acık bastık. 24 saniye sonunda hız kactır siz benden ii bilirsiniz. RC de stock.
Cenk kardeşim de umarım kusura bakmaz. En kısa zamanda geri kaldırcam videoyu.
Arabayı ilk aldıgımda stock vtec le kafa kafaya gitsin iidir deniyordu. Bu da stock vtec le olan video ( Bunun içinde Kadir abi kusura bakmaz umarım)
http://videos.streetfire.net/video/si-vs-vti_687251.htm
Bu araç Antalya'dan geldi galiba. Dolu iken de denedik ama videosu yok. Bunun dısında baska bi ep3 le daha denemiştim onun da sonucunu bilen biliyor.
Haaa arabalar saglıksız dencektir bu videolardan sonra eminim. Bildiginiz saglıklı stock ep3 varsa Ankara'da seve seve de denerim. Herkese ii geceler
Haaa bi de yazılım var sende fln denmez umarım, merak edenle gelip isetdigi yerde bakabiliriz.