SpeedSound Erdoğan bey.
SpeedSound Erdoğan bey.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bahcelıevlerde dırek Woıce veysel abi, yada Özhan abi. İkisinden baska bı yere gıtme...Essen sound da o bölgedeki en ıyılerden. Ayrıca Ay-ER de tesısat konusunda artık 10 numara ısımlerden. SQ ısteyen veya ust duzey ıscılık ıcın Woıce. SPL konusunda da AY-ER öne çıkan ısımler :=)
ben bugün veysel abinin yanındaydım benim çarşamba pazarı olan kablolarımı toparladı birazsenide söyledim bekleriz dedi
![]()
Ahahaha adam bin pisman olmus, sen orayı tavsiye ediyorsun Saner alemsin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Araba su an Özhan da valla adamlar sokup bana gosterdıkçe sok oluyorum ellı tane ek var kabolarımda o araba nasıl anmamış tutşmamış hayret edilir...
Gerçi safety car olduğumda pistte tutuşmuştuda şukur orda mudahele etmiştık hemen...Aracına tesısat yaptırmak ısteyenlere tavsıyem olsun sakın kablolarını gozlerıyle gormeden kabınlerı falan oturtturmasınlar dun akşam hatta bızımkılerle hep beraber gorduk bagajı sok olduar bunlar nasıl kablolar diye...
aynen oyle kablolar bi felaket sürekli yama bayağı elektrik bandı kullanmışlar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Birilerine sadaka ver o kadar yamalı kabloyla başına bişi gelmedi diye hatırlarsanız geçenlerde başbakanlık korumalarının bir aracı elektirik tesisatı yüzünden edirnedeyanmıstı Senin arabadada bi o kadar tesisat var . Elektirik işi çok sakat vallahi en tırstığım şeydir...
Aradıgın ustayı bulmanda sevindirici ...![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)