:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Printable View
ortalık karıştı :p
bide ümre yapalım :D
Ben GTR sahibini çok uzaktan ama iyi bilirim...Nelerin nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum..
Tebrikler MİNİKSlere...
Kavgasız gürültüsüz...
saygılar...
o bu değilde gtr o kiloya iyi bile yürümüş :D ne zaman biri sökücek bu arabayı sonuna kadar merak ediyorum. Hulktan bol bol kesicili videolar isteriz :D maşallah tekrardan :)
gtr'i duz vites uretselerdi bu video cok baska olurdu onu biliyorum her vites arasi acilirdi halk otobusu :D
ya ben kendi arabam için söyleyeyim 1, 2 ve 3. vitesleri otomatik kadar mükemmel atamazdım. alt viteslerde ya erken vites atıcan ya da red line a giriceksin otomatik bunu çok güzel yapıyo. ve bu araçlarda kullanılan normal bi otomatikten biraz farklı çift debriyaj bla bla bla
maşallah süper yürümüş hulk gtr 635 hp falandı sanıyorsam
özgün de arabadamıydı masallah cok ıyı yurumus gtr gereksız agar v-spec cok daha ıyı olur heralde...
Tebrikler Hulk - Miniks. Nice yeni videolara =)
daha beter bi fark acilirdi dedim yoksa diyemedim mi du bi bakim aptal salak i$lerle ugra$maktan azcik olan beynimde kalmadi :) otobusu yazmi$im otobusuyle yazicaktim
farketmiyo yine ters anlamasi mumkun bi cumle kurmu$um kendimi tebrik eder gozlerinizden operim maeiufhasi
nissan muhendislerini bana anlatan arkada$a opucukler yari$ $anzumani kelimeleriyle durumu cok guzel izah etmi$ adeta muhendisin azindan dinlemi$ gibi oldum :D
nikox yok oyle bi$ey duz vites olsa da daha yavas olurdu :)
GT-R 1800 kg' ım uzerinde
bu denli guclu modifikasyonu sağlam yapılmıs ayrıca hafifletilmis bir araca karsı rollingte ztn fazla sansı yok eminimki GT-R ile Hulk arasında cok samimi bir bag vardır ve buradaki tartısmalar onların yakınlıklarını etkilemez ... umuyorumki bu muhabbetler sadece birbirinize takılmak maksatlıdır:)
GT-R sahibi arkadasım bidahaki sefere yerinde olsam hulka 0 dan kalkıp son hıza kadar yurumeyi teklif ederim kabul ederse sonrasında atacagın boyların keyfini cıkarır videoları burda paylasırsın:)