iconic Nickli Üyeden Alıntı
yaw bu civic'ciler bole kirilmayan $anzumani bilseler bilenlerde parasini odeyip taksalar slicksle kalkarlar yurt disinda atmosferik onden ceker hondalar 10sn gidiyo 400metreyi ha ona araba yada otomobil dermisiniz bilmem kalkistan da gecebilir gtrli arkadasta arabayi arabaliktan cikartirsa sonra o da onu gecer ama 2 arabanin sahiplerine magliyeti arasinda dag olur ucuz kolay eglence icin hondaya ufuruyoruz kapak hazir zaten yapmiyoruz simdi gtr'i da yapsan baska biseyi de yapsan kapak yapmak zorundasin k20'nin guzelligi kapak yapmiosun. bu i$lerin sonu yok turbo k20 yaptim diye sevinirsin biri cikar ariel atom gibi biseyle k20+turbo kombinasyonuyla herkesi heryerde gecer bi ton elektronigide takip programlar patinaj dahi cekmez lastiginide takar gec gecebilirsen o yuzden bazilari haric herkese saygi duymak lazim teki parasini vermi$ iyi arabaya biniyo digeri emek vermi$ para harcami$ bi maceraya girmi$ gecti gecmedisini bosver yaninda gitmesi bile iyi bi$ey basincini acip gecerde ama bu gecme ve gecilme i$lerinin sonu yok. mesela uye oldugum yurt disi bi forumdan 35 yasinda biri 1000+mph araba yapti arabaya benzemiyo tabiki... cfd analizini payla$mi$ forumda bu arada payla$tigi analizi yaptigi bilgisayarlar ordusu 100k usd civari, ftpden 3gunde indirdim bilgisayarda acmak icin 30dakika bekledim $unu anladim yerde ucak ucurmu$ herif yere 2kg basiyo(%50/%50) 700mphden sonra du$unmesi zor degil ama yapmasi cok zor ve cok maliyetli o yuzden en temizi turboya selam patinaja devam :) tebrikler minikgiller we ucan memeli ozgune :D
ekleme: olurda civicle 300+ km/h gidicek olursaniz hayatta kalmak istiyosaniz arka tamponu degistirip arabanin altini komple kapatip arkaya bi diffuser yapin allah adami biyere kadar korur :)