arkadaslar evdekı ve ısyerımdekı pc de youtube acılıyor ama vıdeoları ızlettırmıyor bıkac arkadasımla daha konustum herkeste aynı sorun varmıs nedenını bılen varmı???
youtube jacker kullanıyorum bayadır ılk defa bole sorun
arkadaslar evdekı ve ısyerımdekı pc de youtube acılıyor ama vıdeoları ızlettırmıyor bıkac arkadasımla daha konustum herkeste aynı sorun varmıs nedenını bılen varmı???
youtube jacker kullanıyorum bayadır ılk defa bole sorun
Godzilla...
2 gündür bendede oyleydi dün geceden beri sorun yok düzeldi
dns değiştirerek dene istersen ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
telekom youtubejacker i engellemeye çalışıyordur![]()
dns değiştirirseniz düzelir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
dnsi değiştirin ağ bağlantıları özelliklerden tcp ip den 4 2 2 1, 4 2 2 5 yapın yeniden başlatın düzelir
körler sağırlar
Evde youtube açık ama iş yerimde kapalı herhangi bi program felanda yok hiç bi ayarda yapmadım noluyo anlamadım valla![]()
catır cvatır ızlıom ben :S
ben zamanında bi siteden bi dosya almıştım host isminde , bunu c /windows /sistem32 /drivers /etc / ye yapıştırınca biçok site dahil sorunsuz girebiliyorum.o günden beri hiç sıkıntı olmadı her formatımda ve dier pc lerede aynısını yaptım.İsteyen olusa ö.m. den yazsın maili yollayabilirim.
Ben de o sistem kullanıyordum ama youtube yeni serverlar eklemiş o yuzden hata çıkıyordu bende de.Yeni server ip lerini hosts a ekleyince düzeldi.
Burda hazır hali de var isteyen olursa
http://rapidshare.com/files/261087513/hosts.rar
ben bu DNS işyerinden değiştirdim sorunsuz fakat evdeki laptop'ta bu DNS leri giremiyorum otomatık olarak IP kullan seceneğı secılmıs nasıl cozcem bu sorunu bırde kablosuz modem kullanıyorum DNS leri Nereye yazmam gerekıyor
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)