doner olunca gece olmayacagı kısmı yeni dank etti :D ozaman sana gelelimde otomatik superbin sağ arka koltugnu tadalım :hahaha:
Printable View
shake shack ' in kullandığı eritme peynirin nasıl birşey olduğu bilen var mı ? Evde yapmaya kalksak ne denli başarı sağlarız ? :D Bide onun lezzetine en yakın hazır patates markası nedir ? Yumuşak olacak ve çıtır olmayacak ? Yada pişirme ile alakalı bir durum mu bu ? Bana en yakın Kanyon ve istinye' de var, haliyle oda istanbul trafiğinde minumum 2 saat demek :)
Pendik Marina'da Temenye Restaurant'ı önerebilirim.
Her hafta kesin bir bazen daha fazla gittiğim cağcı.. Ercağ çakmak tepeüstünde Lider Pide nin yanında. Lider pide de iyidir ama lokum gibi kuzu etiyle doymak başka tavsiye ederim..
Geçen gün Kavacık'taki Bayramoğlu Döner'in önünden geçerken, çok methediliyor diye 1 yerine 2 tane dürüm yaptırdım; valla ne diyeyim beklentim mi çok yüksekti bilemedim ama hiç beğenmedim. Dürüm zaten hamur gibiydi, içine koymuş 100gr et parçası, yemin ederim dedektörle et arayacaktım, ağzımda hep bir hamur tadı, arada bir patates ve domatesin tadı geldi, sonlara doğru dönerin tadı geldi ama birazda psikolojik osla gerek, çünkü dürümün sonuna doğru lan bu herifler eti nereye koydu diye baktığımda eti görünce buruk bir mutluluk yaşadım ve kendime oğlum bak birazdan ağzına döner tadı gelecek hamur değil, hazırla kendini dedim.
Abartmıyorum, benim için sınıfta kaldı. Zıtlık, tezatlık, uyuzluk, snobluk...vs için yazmıyorum. Fiyatınıda yakıştıramadım. İçinde 100gr (ki o kadarda yoktur) et var diye dürüm 14 TL eder mi ya, hem de kavacıkta? Orada işyerleri ve Acar kent falan olmasa, o paraya çok affedersiniz zor satarlar.
Dönerin tadıda üzgünüm ama abartıldığı gibi değil, ulan üstelik midem kazınıyordu, bayılmak üzereyken yedim o dürümü, o halimle ekmek arası aluminyum panel verseler yerim ama bunun hamurunu çiğnerken yoruldum. Adamlar hamurun içine döner serpiştirmişler.
Bilmiyorum, belki bir şans daha verip porsiyon yemek lazım ama pek kendimde o şansı verecek motivasyon yok.
Üşenmezsen buraya git tatmin eder seni :) Bayramoğlunda yaşadıklarını Bedevi STP 2 olarak görüyorum :D zira kaç defa gittim sayısını unuttum her seferinde tadı daha da güzeldi :)
www.d
Durumde 70 gr fılan oluyor genelde porsiyonda 100gr oluyor:) bayramoglu, celal usta, sancaktepe ahmet usta birbirinin benzeri
Sahın usta tarz farkı var daha guzel:) Morgul bufede benzer sahın usta tarzında ama bir kademe asagısı:)
Esenyurttaki Ova Et Lokantasına giden var mı hiç? Her akşam önü çakılı makam spec araçlarla dolu :D
abi valla bayramoglunda ben 1.5 soyledim diyemi bilmiyorm boşluk yoktu resmen lavas bolluktan gozukmuyordu koca dürümün icinde. kotu olmuş sanamı denk gelmiş acaba
Maslak civarı çalışan, oturan veya gidenler için en yakın arkadaşım "Vinaigrette" isimli bir salatacı açtı. Ancak, etli, tavuklu ve balıklı wrapler ve yine ızgara et, tavuk ve balıkta var. Salataları ve çorbaları baya orjinal ve özellikle tiramisu baya iddialı. bildiğimiz tiramisu gibi değil ama çok lezzetli. Benim yorum yapmam pek objektif gelmeyebilir ama dışarda salata yemeyen bir insan olarak gayet beğendim soslarını vs. HSBC nin yanında. Sahibi sinan. Aybars yönlendirdi derseniz daha iyi ilgilenir.
Karakoy Baltazar'i deneyen var mi? Ozellikle burgerleri ?
Başka konu açmayayım buraya yazayım dedim. Bugün hava ve yol rezalet olunca; Bursa'da cemil ve cemal usta'ya uğrayamadım, Gemlik'te İmam Aslan Tesisindeki İskenderci'ye girdim; hayatımda yediğim en ufak, en tuzlu, en kayış ve en pahalı iskenderdi. Hap kadar porsiyon 26TL, içimden kocaman bir çüş demekten başka birşey geçmedi. Bir daha açlıktan ölsem kapısından geçmem, gider marketten biskuvi alır onu yerim.
Ayrıca, Susurluk Outlet içindeki İskender'de kapanmış. O da en az Cemil&Cemal kadar güzel yapardı.
Ataşehir'de de Cemil&Cemal'in yeri var ama dediklerine göre franchisemış, ki etleri kuşbaşı gibi kesmelerinden de anlayabilirsiniz.