büyükçekmece sahilde nonna cafeyi tavsiye ederim. Alkol yok. Fiyatlar normal canlı müzikteki arkadaş çok iyi![]()
pendik gaziburma ünal,
kahvaltıya gittim bence güzeldi, özellikle menemen ve su böreği dışarıda yemiş olduğum en iyi menemen ve su böreğiydi desem abartmış olmam. Antep peynir tabağı ve katmer de cila gibiydifiyatları normal seviyede
katmer
kahvaltı tabağı
peynir tabağı
menemen
su böreği
2 şişe su
5-6 bardak çay
50 tl
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Midyeci Ahmet kral yahu Caddebostan sahile biz sipariş verdik 200 tane alırsanız göndeririz dedi. Hayatımda ilk defa 30 a yakın midye yedim ciddi anlamda çok iyi .
Üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
Virginia Angus'un sahibi Burak Altay vefat etti - Ekonomi Haberleri
Nezih-Rumeli hisarı bugün 3 kişi gittik bitiremedik baya Fazla şey geldi ve neredeyse hepsi güzeldi ve manzarası çok güzeldi kişi başı 58'e geldi hesap
Anadolu hisarında Özen börekten tavsiye üzerine börek aldım, gerçekten süpermiş tavsiye ederim hiç rahatsız etmiyor..
Asıl sancı uyandığında..
Konuyu yukarılara taşıyalım
Allah nasip ederse Ekim 8' de evleniyorum, sadece nikah yapıcaz. Nikahtan sonra hatunla başbaşa yemek yiyelim diyorum, güzel lüks manzarası vs güzel olan bir yer önerebilirmisiniz? Boğaz tarafı olursa efsane güzel olur. Teşekkürler.
Gecenlerde instagramdan takip ettigim bir hesaptan baya bir reklami gordukten sonra gidelim dedik..
Kavacik-teras cafe restoran.
Kahvaltiya gittim hepsi hazir kavonazlu urunlerden hic bir esprisi olmayan standart bir kahvalti kisi basi 40 tl mado / alacati muhallebicisi gibi standart mekanlarin sahvaltisi bile 10 basardi o derece
Azcik ucundan da bogaz manzarasi seyredip donduk...
Onceden kahvalti olayi cok cok uygun du ama son zamanlarda baya bir yayginlasti...muesselerde bunu firsat bildi sanki...
Atasehir van kahvalti salonu
Kadikoy bal sut yumurta
Atasehir kahvalti dunyasi buralar gittigim guzel yerlerdi...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)