4-5 kişi akşam yemeği yenebilecek, kasıntı olmayan ama kaliteli, tercihen Türk mutfağı, alkollü/alkolsüz olabilir, otopark sıkıntısı olmayan, Avrupa yakası tavsiyeniz var mıdır arkadaşlar..
Printable View
4-5 kişi akşam yemeği yenebilecek, kasıntı olmayan ama kaliteli, tercihen Türk mutfağı, alkollü/alkolsüz olabilir, otopark sıkıntısı olmayan, Avrupa yakası tavsiyeniz var mıdır arkadaşlar..
cemile sultan korusu koru restauranta gitmiş olan varmı manzarası güzel duruyor kalite ve fiyatlar ne durumdadır son zamanlarda giden oldumu acaba? zomatoda menü gözüküyor ama ne kadar günceldir bilemiyorum.
Selamlar,
Konuyu geriye donup okuyabilecek vaktim yok maalesef. 4 gun boyunca Amerikali dostlarimla Ist da olacagiz. Tercihen bogaz hattinda ve manzarali ama onceligimizin kesinlikle lezzet oldugu restaurant tavsiyeleri alabilirmiyim? Fiyat hic onemli degil sadece entel duntel kocaman tabakta minicik Porsiyon servis eden yerler istemiyorum. Kesinlikle Turk mutfagi olacak. Fransizmis, meksikanmis liste disi.
Ayrica yemek oncesi/sonrasi birkac kdeh icilebilecek mekan tavsiyeside alabilirim . Bangir bangir muzik calan, gece klubu degilde daha bi elit, muhabbet edilebikecek biryer.
Tesekkurler
lacivert güzeldir bakabilirsiniz orayada
Lacivert Bar/Restaurant
Feriye güzel olur boğazın kıyısında nezih bir yer. Alternatif olması açısından kebap ve türk yemekleri için Beyti'yi de listeye ekleyebilirsin bence. 360'a uzun zamandır gitmedim ancak Galata ve Karaköy bölgesine bakarsan Arap dışında turistlerle muhattap olursun. Galata kulesinin dibindeki Güney Restaurant, şarap için Sensus Wine değerlendirebilirsin. Galata bölgesi oldukça yoğun haftasonları rezervasyon şart.
@turbo&quattro
Sunset Grill&Bar-Ulus
Feriye-Ortaköy
Gazebo Lounge-Çırağan Palace Kempinksi'nin içerisinde isterseniz kahvaltıya gidebilirsiniz ve ya yemek içinde gidilir. Hatta sadece kahve&çay ve tatlı için bile gidilebilir çünkü her şey bence çok iyi.
Del Mare-Çengelköy. Gerçekten çok iyi manzarası var.
Anason 34-Four Seasons Bosphorus'un icinde haliyle manzarası harika fiyatları yüksek,meyhane konsepti. :)
Çiya Sofrası-Kadıköy. Eğer kalabalıgın icinde oraya yürümek sorun olmayacaksa envai çeşit Anadolu lezzetleri ve kebaplar.
Bütçede sıkıntı yoksa tercih olabilir
Topaz İstanbul, Gumuşsuyu, Beyoğlu, İstanbul - Reztoran Turkiye
Et yemek isteyen varsa şayet,mekanın bi önemi yok,ben et yiyim tadını alıyım diyen varsa fatih camiinin yakınında küçük sait var. Şiddetle tavsiye ederim. Fiyatları da çok uygun
Et severler için Pendik şeyhlide RON ızgara var. kurtköye giderken sağda kalıyor.
Kuzu pirzolası özellikle mükemmel. Hafif toz biberle ve şişe takılarak yapılıyor tadı muazzam.
Selam
Önceden deneyen olmuştur diye düşünüyorum fakat yinede anadolu yemek ve lezzetlerini sevenler için şu ara tek tavsiye yerim ; Seraf Restaurant
Gerçekten ötesi yok ( yada ben görmedim ) lezzet mükemmel.
Tesekkurler oneriler icin . Ilk mesajimda belirtmeyi unutmusum, program cok yogun olacagi icin yogun saatlerde Anadoluya gecmek sikinti olacagi icin Avrupa ykasinda mekan bakiyorum.