Abi selamını söyleyelim mi gelince yoksa direk seni mi buluyoruz :D
Printable View
Bakırköy'de Panda cafe var,istasyon yakını burger'ın sokağında. Genelde kısıktan sesle 90lar Türkçe pop çalar, yer vs öyle çok bir gideri yoktur ama sıcak,kitap okumalık kahve içmeye güzel gelir..
Avrupa yakası Bira-Kalamar yapacağımız güzel mekan var mı ?
Lahmacun sevenler için Aksaray'da Çığır Lahmacun var, daha iyisi varsa adresi beklerim :)
İzmir'de severek gittiğimiz Burger No 7 Bağdat Caddesi'ne açılmış. Hamburger seviyorsanız denemelisiniz.
Mekan tavsiyesi de yazdığı için sorayım. Arkadaş ile ailecek çoluk çocuk mangal yapmak istiyoruz. Pendikte oturuyorum. Benim bildiğim güzel alkolsüz bir yer var ama riva tarafında ki mesire alanlarında. Pendik kartal tuzla bu taraflarda bilmiyorum.aydos var ama oranın ortamını pek beğenmedim. Var mı onerebileceğiniz bir yer. Parkı temiz vc si olan mangal bizdende olur mekandan da olur. Yiyecekler bize ait.
Evlilik yildonumu kutlamak icin denize sıfır mekan oneriniz varsa alirim. Lokasyon onemli degil.
güncel çekelim avrupa yakası arabaya cay kahve servis yapan mekanlar varmıdır
Hayrola için en son ne zaman gittim hatırlamam 2-3 sene olmuştur, arabaya servis alalı ondan da çok daha önceydi, detay hatırlamıyorum ama bence 7/24 var
Vaniköy'ü de instagram reklamı bastıklarında görmüştüm. her gün önünden geçer ama pek uğramam otoparkı genelde dolu oluyor da anahtar isteyecekler diye ödüm kopuyor :D