Samatya için önerisi olan var mı içkili
Levent civarı mangallık yerler varmı
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Evlilik yıldönümü için varmı önerisi olan
Topaz gidildi
5. kat kapanmış
Kız kulesi kapalı
Doğatepe için yorumlar hiç iç açıcı değil
360 gidildi
bu mekanlar gibi fazla bilinmeyen ama muhteşem yemeği ve manzarası olan yerler
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Six Senses Kocatas Mansion veya şef rest ;
TURK FATIH TUTAK
Access Denied
bilinse de kalabalık olmayıp rahatsız etmeyecek mükemmel mekan önerim Feriye Sarayı olur. bu yaz gitmiştim lezzetler çok başarılıydı, denizin üzerinde oturabiliyorsunuz zaten
Les Ottomans da güzeldi ama oraya geçen sene gitmiştim galiba, şimdi lezzet konusunda iddiada bulunmayalım boşa
aa bir de görece makul fiyatlı, deniz kenarı değil ama hele ki gün batmadan gidilecekse Adile Sultan'daki Borsa lokantasını da tek geçerim gündüz manzarası açısında muhteşem yer
Tavsiyeler için teşekkürler maddi imkan elverdikçe hepsine sırası ile gidecegim ama şu anda tavsiyeleriz üzerine Vogue daha agır bastı şimdilik orası gibi duruyor fakat tavsiyeler geldikçe fikrim değişebilir.
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Yorumlar çok iç acıcı değildi o yüzden şimdilik eledim ama gitmeyecegim anlamına gelmiyor
https://www.tripadvisor.com.tr/Resta...-Istanbul.html
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Bu arada gizliden takipteyim bende. Yıl dönümü için 2-3 senedir doğru düzgün bir yere gidemedik. Borsa restoran kafama yattı. Voque ye baktım biraz ağır mekan kıyafet zorunluluğu varmış. Ortalama alkollü bin tl civarında kişi başı. Paradan ziyade çocukla gideceğim için çok kasıntı yer bana göre değil ama güzel mekan görünüyor
Konuyu takip ediyorum.
Çok sık bu tarz yerlerde yemek yemiyoruz.
Bir yıl dönümünde Caddebostan'da Noir diye bi yere gitmiştik. Yemekler şahaneydi, fiyatı da inanılmaz uçuk değildi o zaman ama ortam çok samimi değildi.
Şu sıra yine bir mekan bakıyorum. Taksim'de Bova jazz club diye bir yer denk geldi bakınırken. Ortam samimi, fiyatlar uçuk değil ve yemekler güzel diye bir çok yorum gördüm. Tecrübe eden var mıdır?
Yorumlara baktımda orada gördüm. Kesin mi bilmiyorum tabi sormak lazım. Mesela bebekte chilai varmış orada da bakıyormuşlar arkadaş dedi
İstanbul veya çevresinde tercihen anadolu yakası İzmit tarafında mangal yakabileceğimiz veya hazır mangalı kullanabileceğimiz ama saplar olarak mangal başında takılırken eşlerin ve çocukların mümkünse kapalı alanda takılabileceği çocuk oyun alanının da olduğu bir yer önerisi var mıdır?
3 aile bir mangal yapalım istiyoruz ama çoluk cocuk hasta olmasın birde açık alanda gün boyu kontrol etmek zor oluyor.
www.vava.cars
Hakkımızda
Sanırım burası. alternatif olabilir, güzel yere benziyor ama cocuk oyun alanı yok. yer bulamazsak değerlendirebiliriz. teşekkürler.
4 tane cocuk var. 1.5, 2, 3.5 ve 5 yaşında![]()
www.vava.cars
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)