Şarap evi olarak;
Viktor Levi: Taksim'de de var, Kadıköy'de de. Normal, iş yapar bi yerdir ama genelde servisleri ve personeli hoş değildir.
IL PORTO: Bebek'te, özellikle kız arkadaşınla gidiceksen tavsiye ederim. Çok güzel manzarası ve ortamı vardır, nezihtir. Değişik şarap denemek istersen de Blush içebilirsin. Hem içimi çok güzeldir, hemde fiyatlar uygundur. (En çok burayı tavsiye ediyorum) Şarap evi değildir, cafe & bistrodur ama herkes blush içmeye gider
Hazza Pulo: Beyoğlu Meşrutiyet Caddesi'nde oldukça güzel, kaliteli, uygun fiyatlı bir mekandır. Üst katı çok güzeldir
Hera: Kadıköy barlar sokağı'ndadır. Ortami biraz gariptir ben pek sevmiyorum öyle yerleri ama fena değildir yine de![]()
Kadıköyde ki levi, iyidir. tested.![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Il Porto +1![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
fenerbahçe delfıno![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Hahahaha oraya sensin gitmem olm![]()
Oraya bende düşündüm.. Ama biraz geç gelecek uçağı.. Oraya gitmemiz saat 12:00 falan olur.. O yüzden eledim..İlk aklıma gelen yer orasıydı..
Hazza Pulo'yu biri daha söyledi.. Şimdilik Literaya gitmeye karar verdim ama bakayım bide buraya.. Çok teşekkür ederim öneriler için.![]()
Biraz nostalji olsun denirse;Kadıköy baylan pastanesi.
bildiğiniz eski istanbul pastanelerinden hani o eski türk filmlerinde oturup limonata içilen cinsten.özellikle arka bahçesi hoştur.
Çikolatalı kup girye benim önerimdir![]()
Şöyle anadolu yakasında kız arkadaşla gidilecek manzaralı , çayımızı kahvemizi içibilceğimiz nereler var? Her gün cadde , fener ortaköy bebek vs. yerlerden bıktık. Görmediğimiz manzaralı yerler arıyorum![]()
emirgan ile baltalimani arasinda mado acti sahile; manzara olarak terasi efsane guzel.
icerisini de baya guzel yapmislar. tavsiye ederim..
onun haricinde cadde'de kirpiyi cok begeniyorum ben. manzara falan yok ama mekan hos, hizmet guzel ve kaliteli.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Bebek Chilai tavsiye edilir
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
OBA Baltalimanı - naneli nargilesi
Taksim Kallavi nargile cafe
Beşiktaş Mis cafe & Nargile
Ortaköy dürümce
-Kuruçeşme kahvesinin hemen yan tarafında kafes nargile cafe var.
-beşiktaşta barbaros var teras ve denizin dibinde.
-gülhane parkının içinde çok güzel manzaralı bir çay bahçesi var. (yeni öğrendim ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum)
-galata kulesinin orada galata konak kafe var manzarası harkia denebilir.
-bir de selimiyenin alt tarafında hac malzemeleri satan dükkanların arasında ağa kapısı var oranın da manzarası güzeldir.
avrupa yakasından aklıma gelenler şimdilik bunlar. iyi günler
edit: imla düzenlemesi
Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...
cuma günü iftardan sonra kız arkadaşla gidilebilecek avrupa yakasında bir yer arıyorum tavsiyeleri bekliyorum özel bir gün![]()
sabah kahvaltısı için emirgan sütiş öğleyin balık kalamar için garipçe akşam yemeği için balat sahil yolu sur balık idealdir![]()
.
Bi güncel ceksekk
Avrupa yakasında otoparklı ve valesiz tavsiye ediceğiniz mekan özellikle cafe var mıİçime dert oldu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)