karı kız olsun diyorsan
Nişantaşı Midpoint-Kırıntı-House Cafe
Bebek Midpoint-Kırıntı
Etiler Mado-Cafe Crowun
Etiler hariç diğer yerlerin fiyatları biraz yüksek =)
o zaman ekleme yapayım bende bitane![]()
Beylikdüzü, markacitynin az ilerisinde Yeşilvadi nargile cafe : manzarası yok ama serin havada ağacların arasında nargile içmek keyifli oluyorservis çok kötü ama, laptopınızı kurup wireless ile internette de takılabiliyorsunuz
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Bakırköy de cafe'de Keyf ve hemen yanındaki chukkle yeşilköy manzara bebek rıhtım starbuck's önceden halıcıoğlundan aşağı inince mavi haliç kafe vardı askerlik şubesinin karşısında gezi teknesinin içini nargile cafe yapmışlardı orasıda güzeldiama gemiyi kaldırmışlar şuan
![]()
bistro33
Bağdat Cad. Zincirliköşk Sokak Köşk Apartmanı No: 10/1 (Marmara Yelken Kulübü'nün arka sokağında )
Erenköy, İstanbul
o ortamın akıcılığı başka yerden kaynaklanıronun hemen karşısında ekinoksun altında kahve şehri var çok güzel ve sakindir,marka city de porto'da eh işte bira çerez azcıkta müzik güzel orasıda..bizim buralar çok çok gelişmez istanbul içi tavsiye edilen mekanlar çok çok iyidir
incirlide gri kafe açıldı yürüyerek gidebiliceğim biryerolduğundan çok sevdimtavsiyede ederim alkolde var
ayrıca yeşilkoy A&F senelerdir vazgeçilmezim yemek menusude çok iyidir ayrıca![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Soylenen fix yerlerin disinda bir de Takism'de Leb-i derya vardir ki servisi ve yemekleri hakkaten guzeldir. Tavsiye ederim romantik bir aksam icin.
güncel demek istiyorum
Ezeli izlerken görmüştüm Fatihde deniz manzaralı bi cafe, hani şu mertin gazete haberini ali ile cengize açıkladığı mekanadını tam olarak bilmiyorum ama güzel mekan
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)