RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Virginia angusa baya yakınım hemen önünde katlı otopark var ama genede araçsız gelirseniz iyi olur cuma cumartesi kesinlikle yer bulamazsınız baya eziyet olur. Hatta gelin misafirim olun![]()
Yarın arkadaşlarla iftar yapıcaz cok pahalı olmayan avrupa yakasında bahçelievler bakırköy yada çevresinde faZla pahalı olmayan mekan öneriniz varmı![]()
pınar dondurmayı dün denedik cok güzeldi![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kız kulesine ait otopark var mı civarda ya da o taraflarda kız kulesi teknesinin kalktığı yakın düzgün otopark var mı?
yolun karsısında otopark vardı ozgur nıkah daıresındede olacakdı. Sahıl boyu park yerı bulabılrsn aslnda da kısmetsızlk olur bırı tıklar ugras dur.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Aylardir yaptigim diet burada yerini 3 haftada gobege biraktineyseki gidiyorum bol salatali, sebze meyveli gunler beni bekler
![]()
kız arkadaşıma evlenme teklif edicem bu 3 mekan hakkında bilgisi olan varmı nasıldır bu özel gün için uygunmudur Asker oldugumdan fiyat durumu önemli fiyatları nasıldır
Anasayfa | Filizler Köftecisi
İskele Balık: Boğazda Balık Keyfi
Camellia Cafe ‹ Sarıyer'in Güzelliklerini Camellia Cafe'de Yaşayın…
Üsküdarda belediyenin tesislerine gidebilirsiniz.
Fiyatlar gerçekten makul. Boğazı net şekilde görebiliyorsunuz.
Yalnız ramazan dolayısıyla akşamları kalabalık olabilir.
ee ramazan geçti bir güncel olsun bu konu
dün istinye parka gitmişken shake shack i denedim. shake burger ve peynirli patates aldım. peynirli patatesi kapıdaki kız bile beğenmediğini söyleyince sosu üstüne değilde yanına aldım. gerçekten doğru yapmışım sosun öyle güzel bir tadı yok olsada olur olmasada olur. hamburgerleri de eh işte güzel denebilir. ette türk baharatları olmayınca çok tatsız geliyor bana bu da öyleydi. ama denenebilir.
shake shack e bende gittim amerikada yedigim cheesburgerlar la ayni tattaydi. Tavsiye etmiyorum ama tecrube edilebilir. Fiyatlari cok abarti 2 kisi 2 shake burger bi patates 2 icecek 50 tl tutmustu burgerler ufak patates 1 kisilik iceceklerde ufakti. Onun disinda bi sknti yok denenebilir
Bunun disinda bir sorum daha olucak istanbul yakinlarindaki beachlerden tecrube edeniniz varmidir ? Solar beach ve golden beach hakkinda inanilmaz sikayetler var dalian beach biraz daha iyi yorumlara gore cokda fazla bilgi bulamadim acikcasi. ***** istanbuldaki havuz fiyatlarida cok abartili kiz arkadasimla gidecek bi yer bulmadim bi turlu cesaret edemedim acikcasi
havuz için n mantıklısı sabahın erken saatlerinde bköy spor klubü aklında olsun 12-1 olunca ama aynen kaç ordan![]()
onun harici polat evet biraz tuzlu ama gene orası içinde sabah ilk açılışta gir çimenliklere geç akşam saatine dogru guzel esinti altında uyu oda keyifli ama amaç yüzmekse dediğim gibi..(kişi başı 40tı sanırım bköy)
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)