Sağol Arda![]()
Bayramoglu Doner kral yaArada diyeti bozmak icin tek adresim, cek 1.5
Hisardaki salas balikci dedigin yer hisar'in arkasina arabayla gecmek icin kopru altina kivrildigimizda onunden gectigimiz balikci mi? Orasi nasildir hep deneyesim var
Dedigin yer farkliysa bi tarif eder misin
Nargile sevenler için Koşuyolu Keyf-i Mekan isimle cafeyi tavsiye ederim. Ayrıca orda köri soslu tavuğuda tek geçerim.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Boğazın İlk Girişine Bakarak Güzeş Bir Kahvaltı Yapmak İstiyosanız Anadolu Feneri Taşlıhan Restoranta Mutlaka Gidin
Bayramoglu daha cok cok ufakken yerdık bır anda aldı yurudu Allh daha cok versın fakat son zamanda bıraz kokuyor(kuzu sevmedıgım ıcın) hosuma gıtmıyor gibi.
Aynen tarık orası kale'nın altı derenın yanı. Mezeleri guzeldir ufak balıkların cogu oltadır dereden balıkcılar verır hep. Alkolde var gzldır aksamları daha keyıflı olur.
Çözüm bulunmuş lakin Avrupa yakası için aynı soruya Karaköy Akın Balık olarak cevap vereyim
Köprüyü geçmeden sağdan balık pazarının içinden dümdüz devam ettiğinizde balık pazarı sonunda sağda karşınıza çıkıyor, ben çok memnun kaldım özellikle Rakı içmeyi sevenler için küçük bir sürpriz var![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yeni favorim Ataşehir KA'hve benim gibi nargileyi seviyorsanız denemelisiniz...
Nargilede huqqa ve el fakheer i listeye katmazsak;
Yeditepe cordon ve fenerbahce delfino en cok keyif aldigim yerlerden.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Sile sakligol icin guzel yorumlar var kahvalti falan bir ara gidecegim sizede fikir olsun
Saklıgöl | Karamandere Saklıgöl
Şinitzel için tavsiyeleri alalım
Yeşilköy A&F çok ama çok iyi ama patates salatası yerine elma dilim pattiz veriyor bunu sevmiyorum.
Nişantaşı Reasürans pasajı Cafe Wien aşmış kendini yanında gelen patates salatası işin sonu
Bu ikisi dışında tavsiyeniz varmı ? Canım çekti bugün gidip yemem lazım ama aynı yerlerde yemek istemiyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)