Anadolu yakasında Mano king.
Avrupa yakasında Virginia Angus.
Printable View
Happy moons tarzı kahvaltı mekanı önerisi olan var mı acaba? Açık büfeye gerek yok happy moonsun tabağı bile hep artıyor o tarz birşeyler yeterli olur :)
Mano ekmeği abartınca etin tadı alınmaz olmuş ya. Damak zevkime en çok o hitap ediyordu artık hiç tat alamıyorum.
Mano fiyat konusunda da cozuttu biraz. :)
Hamburger'de Virginia net iyi Mano'dan.
Virginia Angus rullez. Mercan'daki şubesine gidiyorum hep Nişantaşı nasıl giden var mı ?
Burger savaşlarına ek bir dip not;
Virginia çalışanları, manodakilere yüzbinmilyon basar :D
Nişantaşı Virginia şubesi de güzel, büyük ferah, garsonlar konum sebebiyle sanki daha bir ilgili. :)
City Burger. Kesinlikle deneyin. Beşiktaşta galiba yerini bilmiyorum. Nişantaşına eve sipariş verdik. Ekmeği inanılmaz kaliteli, mano daki gibi poğaça tadı yok, yumuşacık, ağzını hayvan gibi açmak zorunda kalmıyorsun:)
Ayrıca eti pişiren usta da çok başarılı galiba. Sanki köfte mühürlenmiş gibi, kesinlikle vıcık vıcık suyu akmıyor. Mutlaka denemenizi öneririm
mano poğaçanın arasına et koymaya devam etsin.
Virginia ya 3 aydır gitmiyorum.Köprü geçmeye üşeniyorum.Gece kaça kadar açık virginia ?
Şu mano'da hala gidip yiyen varmı yahu :) mano'da yiyeceğinize Carls Jr. yiyin :)
Bi de bişey sorcam.. Virgia'nın Instagram profilinde çalışanların y.dışında bulunan restoranlarda fotoğrafları var. Eğitim ya da kurs fln mı veriyorlar?
arkadaşlar bu konuya yazıcağımı düşünmezdim ama sıkıntılı bir süreçteyiz :D alkol almıyoruz özellikle deniz manzaralı çok fazla dürtülmüyücek avrupa yakası (ataköy-florya) etkiliyici bir yemek
yiyebiliceğimiz bir mekan hafta içi gidilicek büyük bir ihtimal cuma çok kalabalık olmıyıcak biyer tercihimiz.