İstanbulda yaşamak vardı
Printable View
İstanbulda yaşamak vardı
yazında masa'nın bkunu çıkarıyorlar, jukebox çalışanları da harbiden dengesiz
istinyepark'ta çalıştığımdan az çok fırsatım oluyor :)
Nişantaşı Reasürans pasajı, AŞŞK CAFE..
Üsküdar Kanaat
ne istersen ye herşey süper...
ensaf lokantası tadında çok güzel bir yer sadece nakit para geçerli...
dondurmalı irmik helvası manyak bişey...
bir kerede olsa gidilmesi gereken bir yer ;)
çiya restaurant kadıköy
geçen hafta oradaydık sumak şerbeti olsun humusu olsun bir çok farklı lezzet mevcut ;)
cafe crown caddebostan var servisi her ne kadar kötü olsada yerin konumu ve mekanın büyük ferah oluşu nedeniyle gidilebilecekler arasında tavsiye: Damla sakızlı Türk kahvesi gayet güzel ;)...
Nakkaştepedeki Yeditepe Cafe yazılmamıs mı?
Bence İstanbuldaki en güzel mekanlardan biri, manzara eziyor. :icon_tup:
Ortaköy - blackk | benim çok sevdiğim bi mekan.
Eğer karnınız açsa, tuzla-filizler (tabi eskisi kadar iyi değil artık, el değiştirdi) tuzla-esentepe köftecisi :)
Galata Kuledibi Kiva Han
Galata Kuledibi Mavra
Beyoğlu Kurabiye Sokak Deep ve Zencefil'de baya hoş mekanlar ve tadlar..:):)
VAKIFTEPE DİYORUM
http://www.vakiftepe.com/foto15.html
10 numara yerdir ulaşımı çok kolay...yemekleri çok iyi değil ama manzarası yeter...
düldül'ün olduğu yerde eskiden nargile kafe vardır haftada 3 gün ordaydık...2 kez sahip değiştirdi bildiğim üçüncü de düldül oldu...satıldığını bilseydim ben bile düşünürdüm alıp işletmeyi...
kadıköy kalamış cafe, çamlıca balcoon ve konak, fenerbahçe burj, bostancı cordon ve traffic bunlar favori yerlerim:icon_tup:
Istinye Park Masa, Jukebox
Nisantasi Longtable
Midpointe gidiyodum gecen yaza kadar artik ugramiyorum. Ama iyi yerdir.
Fatih te bi yer vardi adini unuttum.Ara sokaklarda camiye yakin, Salas bi yer, ben hayatimda bu kadar lezzetli patlican kebabi yememisdir. Bi daha gittigimde ismine bakar yazarim.
Caddebostan / Zanzi Bar - Irmak okullarının yanındaki çıkmaz sokağın sonunda. Mükemmel bir yer, gerek manzara, gerek servis, gerek lezzet ancak biraz tuzlu.
Şaşkınbakkal / Palmadore - Kahvaltı için bire bir, pazar günleri açık büfesi insanı mest ediyor. Tike'nin sokağından girince soldan 2. veya 3. yer.
Ortakoy / Passion
http://www.kaptan-iderya.com/
Kaptan-ı Derya'ya Birkaç seferdir gidiyorum,kesinlikle tavsiye ederim..Yemekler,Meze,Servis v.s gayet iyi,Havalarda ısındı direk deniz kenarında oturma şansınızda var,sessiz sakin ve otopark sorunu yok:)
cuma akşamı önce bebek kitcenet sonra ulus29