soğan sevmem ve yemem normalde pek, nadirdir yediğim ama ondo'da löp löp gidiyor süper soğanları
Printable View
soğan sevmem ve yemem normalde pek, nadirdir yediğim ama ondo'da löp löp gidiyor süper soğanları
acılı ezme istediğinizde anında yapıp getirmeleride güzel :)
Abi web sitesine girin zaten et'den çok soğan resmi var, hazırlık aşamaları pişmesi, gazın çıkış anı videolu :D
Çoğu yer ezmeyi sabahtan yapar atar dolaba koyar önüne suyu muyu buz gibi olur yerken dişin donar. Bunlar o anda yapıyorlar efsane oluyor :)
Ağzımın suyu aktı akşam annemle babamı da götüreyim bu bahaneyle bende yemiş olurum :D
Şimdiden akşama gitme planları yapmaya başladım :)
http://www.hizliresimyukle.com/image...1/08/26Npt.jpg
Çok acil istanbul avrupa yakasında pastacı lazim arkadaşlar. Taze ve kaliteli malzemelerden yapılmış olması lazim. fabrikasyon yerine butik olması daha iyi olur
teşekkürler
Ben hep buradan alıyorum oldukça başarılı pastaları. Balkabaklı ve İncirlisi muhteşem
Merhaba Pastanesi
B.evler Yayla
Historia Avm
Merter
Beylikdüzü Marmara Park
Şubeler bunlar
Cam kase'de sütlü tatlı satıyorlar modeline göre 5-6 lira arası. Evde kase koyacak yer kalmadı :D
Merhabanın eklerini beğeniyorum ama Merter'de bu vatandaşı keşfettikten sonra bağımlısı oldum kilosu 20 lira direkt eve getirdiği için muhteşem oluyor bana :D
Sadece Profiterol ve Ekler yapıyor. Profiterol kötü tam tersine ekler yıkılıyor :) garip bi durum
Birinci Profiterol - İstanbul
Teşekkürler Koray. Fatih şubesinden alacağım bugün.
Güney Dürüm Evi'yle aynı formatta Ondo Dürüm. Ancak servisi de mekanı da ezmesi de hijyeni de güzel. En önemlisi Guney Dürüm Evi'nin etleri cidden çok ama çok kötü. Yürüyerek 5 dakika araları var zaten. Ben artık kapısından bile geçmiyorum Güney'in
ONDO' daydım az önce ilk defa gittim.. Tok karna gitmem büyük hataydı ittire kaydıra yedim.. Lezzeti, acı ezmesi güzeldi.. İlgi alaka da güzel.. İçerisi Karadolap'tan izole :D
http://img51.imageshack.us/img51/3940/9ftz.jpg
Uploaded with ImageShack.us
boğazında kalmadı umarım nuricim?:D
ittire ittire yemişmişmiş.
Nuri abi kırıcısın ya :D
Not: Elimde eti formla fotoya bakıyorum :D
Fotograf kac porsiyon :D
yaptığın iş değil nuri
açık ve net.:D