yeşilköy kahvecisi var mado nun karşısında + birde biraz ilerisinde kahve dünyası var bilinmeyen marka olarak sanırım pek yok yeşilköy taraflarında
Printable View
Biber burger var Bjk de. Bahçeşehir Ünisinin karşısında orası da tavsiye edilir :)
Ayrıca çok iyi et yemiyeceğim ama güzel olsun derseniz de Rumeli hisarında Boğaziçi Üniversitesini geçtikten sonra son durağa gelmeden sol da bir etçi kalıyor , adı aklıma gelmiyor. Kasaptan seçiyorsunuz tartıyor, masanıza pişmiş şekilde geliyor orasıda tavsiye edilir..
dün kücükyalı minibüs yolundaki damak dürüm'e gittik
pideden cıkmaması gereken bişey cıktı ses etmeden şefe söledik :) adam gitti geldi yanımıza ustalar bizden düsmemistir diyip hiç oralı olmadılar hiç üstüne almadılar dedi 1 dilimi atms diğerleri duruyor halde getirdi :)
böyle tatsız bi olay yaşadık bidaha kendi adıma gitmem gidenlerde dikkat etsinler.
bişeyler cıkmaması lazm ama hani olduda cıktı adamlar bizi suclardılar kaşara sarılı cıkan şeyi :) üstüne dursa dicezki ihtimal var bizdende gelms olabilir ama kaşar bildiğin sarılmstı
parasını alıcaz diye düsünüyorsanz zaten ödeyecem ama hatanızı görün gerkeen yeri uyarın diye size bildirdim dedim ama hiç sallanmadık
daha önce burada tavsiye ettiğimden ötürü sizle paylasma gereği duydum.
Meet & Meat - Bomonti
Silahşör Caddesinde bizim otelin az ilerisinde. Mahallenin 28 yıllık kasabı açtı bu fiyatlara böyle et yiyemezsiniz :)
Kasap Dursun, bu lezzetleri bizimle pişmiş olarak da paylaşmaya karar verince Meat & Meet'i açmış. 10-12 masalık, açık alanı da olan hoş bir mekan olmuş. Müşteriler çoğunlukla mahalle sakinleri. Salata ve tatlıları da güzel. Etlerden şaşlık be köfte favorim oldu. Pişimi de tam kıvamdaydı her 2 gidişimde de. Yolu düşenlere hoş bir alternatif olabilir.
http://www.mekanist.net/istanbul/restoran/meat-meet
Fiyatların bazıları aşağıdaki gibi
Lokum 18
Şaşlık 16
Antrikot 17
Biftek 16
T-bone 28
türkçe-ingilizce harmanlamasına bayıldım ama hahaha :D
Düldül Köfte - Kokoreç varmış Sarıyerde tam yerini bilen var mı acaba ? Google a sorduğumda baltalimanı ve sarıyer tarafları 2 tane cıkıyor tam net bi adres yok hiç..
Baltalimanı ya şube ya da yanlış adres sanırım o zaman.. google a yazdığınızda direk maps onu gösteriyor cünkü. Ama burda haritadan varmış teşekkür ederim abi :)
Foursquare de yorumlar uçuyor resmen cok merak ettim bende :)
Duldul'un esas yeri Baltalimani'nda minibustu, sonra Baltalimani'nda tepeye tasidilar yer yaptilar. Istinye'deki yeri kolay, direk IstinyePark ( ya da Enka yokusundan )asagi dogru git ikinci isiklardan sonra hemen sagda. Yikamayla Ioki'nin arasinda. Baltalimanini sahilden tarif ediyorum, kemik hastanesinin ordan iceri gir, halisahayla Behcet Kemal Ç Lisesi'nin arasindaki sokaga dal direk ilk sag zaten. Dumduz devam et soldan. Cift seritli bi yola baglanicaksin yukari saga devam et dumduz git karsinda gorursun zaten. Durumleri kucuk fiyatlar pahali ama tadi iyidir.
Tam aradığım şekilde tarif etmişsin valla çok teşekkür ederim :D