Sappire gokdeleni idi sanirim hakkinda yardimci olabailirmisiniz en ust katta cafe varmis galiba nekadar pahalidir nasil gidilir rezervasyon isterlermi
Printable View
Sappire gokdeleni idi sanirim hakkinda yardimci olabailirmisiniz en ust katta cafe varmis galiba nekadar pahalidir nasil gidilir rezervasyon isterlermi
İstinye yokuşunda emigan korusu arkasında meyyali restorant var açık büfe kahvaltısı var haftasonu 25 TL ve kebabı meshur alakartta vardır mükemmel bir yer ben orda garsonluk yapıyorum bazı günler gercekten cok kalıtelı bıryer herkese tavsıye ederım
Meyyali Kebap ve Rose Garden - Restaurant & Organizasyon
Ben henuz deneyemedim, ama SEÇ baklavalari acayip tavsiye ediliyor.
Kilosu 50 liraymis
Şişlide var sanirim istanbul subesi.
Seyir terasi icin ne yapmak gerekiyor peki
Sapphire'e girdikten sonra yerde yapışkanlar var bi kaç kat üste cıkarıyor yön tarif ediyor gişeye ulaşıyorsunuz Seyir Terası Fiyatları | İstanbul Sapphire Çarşı - Safir AVM Fırsatları fiyatlar burda var simülasyonu özellikle tavsiye ederim üstünde restoranda yemek yemedim kahve cay falan içmiştim çay 5 liraydı lattede 10 du sanırım
edit. restoranda cafede benim her 2 gittiğimde de bomboştu rezervasyon olduğunu sanmam ama akşam falan gidicekseniz bir bilgi alabilirsiniz
Sapphire terasa çıkınca oradan anlık trafik durumunuda bildiriver bari :D :D
teşekkürler gidiceğim zamandan daha erken tarihte arayıp halledeceğim kız arkadaşla güzel olucak diye düşünüyorum bakalım:)
abi o cadde genelde kilitli oluyorda ben cumartesi gideceğim :D
fırsatla gitmiştik bi ara sitelerde vardı oradan düşürürsen uyguna gelir terasa cıkmak similasyon cok güzeldi gidersen imkan varsa girmelisin
Bilice Karafırın @ Asmalımescit
Dün gittim serum takarak geri çıktım böyle bir lezzet olamaz yolu düşen mutlaka uğrasın yesin inanılmaz
Tripadvisor'da 5 üzerinden 4,5 almış adam Türkçe konuşamıyor bildiğin ama duvarın fersah fersah TA teşekkür plaketleri dolu :)
Kebap tabikide :D
Bi kahke olsada çaya bandıra bandıra yesek :D
http://www.usengecadam.com/uploads/a...s/d5fe5d10.jpg
81'de indim 5 kilo alabilecek yerim ve toleransım var her yere akarım :D
Bu aşkam Antica Locanda'ya davetliyim kısa bir review yazarım :)
ANTICA LOCANDA RISTORANTE ITALIANO © 2011 | Anasayfa
Bende buradaki yoğun tavsiyeler üzerine sonunda virgina angusa haftasonu gittim. Et yediğini resmen anlıyorsun :) Bir iki hafta geçsin tekrar gideceğim farklı şeyleri denemeye :)
Kış geliyor var mı güzel sakin sakin oturulacak cafe tavsiyeleri yada değişik lezzetler tadabileceğimiz lezzet durakları :D