steakhouse en iyisi
Koray panpisimin goturdugu yerdeki kahvalti efsaneydi ( Galeria da sutasmiydi neydi ) . Siddetle tavsiye edilir
Edit
![]()
Buradaki tavsiye üzerine gittim Monacco Gustoya 2 gün önce1 arkadaþým ve kýz arkadaþým ile. Nargileci uzun saçlý arkadaþ güzel bir karýþým yaptý bol dumanlý hafif meyveli birþey istedim. Ama iftar sonrasý olduðu için birde anormal yediðim için nargilenin tadýna varamadým midemden dolayý. En kýsa zamanda tekrar gidicem mekaný çok beðendim bende
Beykent Cafe Monacco Gusto tavsiye edilir![]()
App plaka ve pleksik plakalýk için ulaþabilirsiniz. Ailenizin Plakacýsý
www.instagram.com/kokumerkezi
carls jr a bende gittim konsept olarak çok güzel düþünülmüþ bence özellikle sýnýrsýz içecek olayýama tat olarak o kadarda hoþuma gitmedi benim. bu tarz el yapýmý hamburgercilerde mano burgerin üstüne tanýmam hepsini denedim üstüne tanýmam
![]()
kýz arkadaþýmla bi akþam iftar yapmayý düþünüyoruz, anadolu yakasýnda kiþibaþý 50TL ya kadar tavsiye edebileceðiniz nereler var?![]()
her iþte usta olmaya çalýþan, her iþin çýraðý kalýr.
Bahçeþehir 3.Cadde Gönenli'nin kahvaltýsý ve sandvicleride çok lezzetlidir tavsiye ederim.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bu akþam burda fotosunu gördüðüm virginia angusa gittim)
Amanýýýýnlokum lokum
Xor Koraya teþekkürler![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Virginia Angus'a gidip hamburger yersen bundan sonra Mano veya Dükkan burger'e gidip hamburger yemezsin ciddi tavsiye ederim
Virginia Angus - Åžehrin en lezzetli burgeri
Fümeli Virgina Burger'i tavsiye ederim
![]()
Bizden bir yýldýz kaydý, yine gökler aldý... Hepimizin baþý saðolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
valla carls da guzeldýR výrgýnýa da.ama ýlla hangýsý dersek angus agýr basýyor
bý tek bebek arabasýyla o yokuþ adamý olduruo
sonuc?
lokummm + hamburger
![]()
Carl's öðlen ayaküstü Mc veya Burger King'e alternatif olarak yenecek bir Fastfood kalite anlamýnda.
Bizden bir yýldýz kaydý, yine gökler aldý... Hepimizin baþý saðolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)