Küçükyalı dolmus yolu üzeri turkcell karsısında '' Antep Sofrası '' özellikle dürüm & etli çiğ köftesi çok geçerli![]()
Küçükyalı dolmus yolu üzeri turkcell karsısında '' Antep Sofrası '' özellikle dürüm & etli çiğ köftesi çok geçerli![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Bugun 2 arkadasimizla Virginia Angus Tahtakaleye gittik, kapida 20 dakika bekledik ama gercekten degdi. Burgerler 10 numara, ortaya bir de sucuk aldik o da gecer not aldi. Tavsiye edenlere tesekkurler, simdi anadolu yakasinda guzel bir durumcu de bulduk mu tadindan yenmez![]()
Zekeriyaköyde kendi dükkanımı tavsiye ediyorumKebap ve pide çeşitleri var.2 duble de yanında yuvarladın mı güzel güzell gidiyor yemekler
![]()
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Filibe'de iyidir, Hayyam Pasajının arkasında ara sokaktaki Namlı Rumeli Köfteciside çok iyidir hatta heriflerin irmik helvası şahanedir.
Naml1 Rumeli Köftecisi
Maltepe Sahil Migros'a gelmeden Cafe De Albahra.
Sevdiğimiz bi arkadşımızın yeridir. Sakin ortamı vardır.
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
hadi ya tadımı degişti diyecem ama bilemedim 5-6 ay oldu gitmeyeli ki ogunde cok kalabalıktık hava ucmustu dürüm ve künefeler .yada alıştıgın içindir belkiben ara ara gidp zevkine varıyodum .
tavsiye bulursan sole valla farklılık olsun et olsun bizim olsn her türlü denerim
aynen nası degil
bende künefesine bayılıyorm
buarada valla gidipde götürdügüm ve dürüm ve künefelerini begenmeyen kotu diyen cıkmamısdı daha
1881 - 193∞
Cınaraltına bende gittim ve açıkçası çok özel bir tad alamadım. Benim aradığım bizzat Adana'da yenilen dürümlerin etkisini yaratabikecek bir yer lezzet olarak. Istanbul'da bir çok yer lezzetsiz, 40 türlü baharat dökerek solucan gibi ip ince kebap yapıp dürüme sarıp veriyor benim beklentim biraz daha yüksek. Ondo Dürüm'e gitmek istiyorum ama Anadolu yakasında olduğumdan önceliğim burda düzgün bir yer varsa gitmek.
Bi kaç sayfa geriye gittim de göremedim. Anadolu yakasında fasıl yapılan güzel bi mekan önerebilir misiniz ?
Durumcu konusunda Halis durum var Halkali'da orasi iyidir, Baltalimani ustunde Duldul vardir (gecen yil Istinye Enka yokusundan TFF binasina inerken sagda kalan bi sube daha actilar hatta ) bu ikisinin durumleri baya guzeldir. Fiyat buyukluk olarak pek iyi degildir de guzeldir durumleri.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)