Eminönü'nden sirkeciye dönülen köşede KAT4 cafe & restaurant öneririm, manzara çok iyi ve yemekleri fevkalade.
Cafeden ziyade güzel bir restaurant olarak düşünülebilir, balık ustası değişmiş ve şimdi rakı bakıl için bile gidilebilir.![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Beylikdüzündeki Enbey Döner'i tavsiye eden çok olmuştu. Farklı günlerde iki kere gittim.
Kısıtlı tecrübe belki ama eğer her zaman benim yedigimdeki gibiyse ; burda döner yiyenler döner yedim demesinler. Net şekilde 3/10
Alalade bi büfede bile burdakinden iyi yersiniz.
https://tr.foursquare.com/v/enbey-d%...38c789e8b89a00
Cold Stone
Konsept olarak bayildim, dondurma olarak çok iyi degil ve sanirim ful gida boyasi ile yapiyorlar.
Ama gitmediyseniz en azindan bir kere bu konseptin hatirina şans verebilirsiniz. Guzel dusunulmus çok.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
https://tr.foursquare.com/v/golden-i...7ba4918f1296a0
istanbulda en iyi yapan yerlerden biri.
Diğer bi not :
OndoDürüm : kasaplıktır, müteahhitliktir vs alıp yürüdüler. işleri geliştirdikleri ölçüde şiş ve meze konusunda da geri gidiyorlar. Her gittiğimde biraz daha kötüler. Aynı civardaki güney dürüm'ü yeniden denemekte fayda var. Deneyecek olanlar özellikle : acılı ekmek istesinler. ücretsiz ancak istemeden getirmiyorlar.
İstanbul'da kokoreç için nereyi tavsiye edersiniz?
Şampiyonu pas geçin. Bostancı ve Maltepe sahibi arkadaşımdı. Onun haricinde bi yer arıyorum.
Büyükçekme Sahil'de Şükrü Usta var tavsiye ederim.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
izmir usulü mü yapıyor yoksa bizim istanbul usulü domatesli baharatlı ekmek gibi mi?
Hiç bir zaman mekandan mekana atlamayı sevmem. Bu yüzden sürekli gittiğim tek yer Baltalimanı OBA Cafe![]()
.
beyler beylikdüzü beykent büyükçekmece taraflarında tavsiye edeceğiniz yerler varmıdır cafe,döner kokoreç kebap tantunici falan vs. .. evde canım sıkılıyor hiç değilse biraz turlarım..
tabi ya ...
Bu cumartesi yada pazar kız arkadaşımla bi kahvaltı yapayım diyorum. Sakin kafa dinleyeceğimiz yerler var mıdır bildiğiniz ? Daha önce bahçeköy ve demirci köyünde bir iki yere gittim, ama pek fazla bılmıyorum o keyıf mekanlarını oralardakı. var mı fıkrı olan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)