pidebanın dönerini ben beğeniyorum dürüm döner 13 liraydı
pidebanın dönerini ben beğeniyorum dürüm döner 13 liraydı
Silivride mekan önerir misiniz sabahlayacağızda
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Bursada hangi iskenderciyi tavsiye edersiniz? istanbula donus yolunda ugrayayim.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Nargileci tek olarak Ari Antik Cafe burdan dodo arkadasımız önerdi banada müptelası olursun o derece güzel Starbuzz, Al fakheer ne istersen var. Fatih camiinin ilersinde 1. ya da 2. ısıklarda Yavuz Selim durağının arkadasındaki binanın üst katında. Gittiğinizde ya hafif meyve seviyorsanız ya Kavun Karpuz Nane söyleyin ya da Starbuzz pink.
Meat&Meet e gittim geçen hafta, idare eder bir yer gibi geldi bana, lokum ve köfte yedik. Köftesini pek beğenmedim.
Delicatassen diye bir yerde browni yedim üstüne nişantaşinda, başariliydi.
Anadolu yakasi burger ve kasap olarak bir numara bostancidaki fatih99 kasap bence. Henuz denemeyenler varsa mutlaka ugramanizi tavsiye ederim.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Eski garaj denilen biryerde avm yakinlarinda cemal&cemil ustada yedim o gün.
Istanbul subesinde de yemistim ama bursadaki gercekten daha bir baska.
Imprezawrc abimiz gibi 1+1 istedim, bi şerit et ikramda bulundular üstüne.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Karaköy- Konak cafe (tribini diktiğimin yokuşunu çıkıp birde asansöre sığmayıp 5 kat merdiven çıkıyorsunuz) Manzara için gidilir. Çay 4.5tl falandı. Biz akşam üstü tam güneş batmak üzereyken gitmiştik. Tavsiye ederim ama yemekleri pek güzel değildir sadece manzara için gidiyorsunuz ve bence gidilir.
Dem-karaköy (bebeği kısmetse yarın test edicem) - Çaylar cidden enfes. Ortam çok sıcak çalışanlar çok güleryüzlü. Ben 8 numaralı çayı içtim sonra ödemek için kasaya geçtik hemen sordu arkadaş 8 numara nasıldı beğendiniz mi hafifmiydi vs diye,beğenmedim biraz ağır geldi bana diyince gülerek o zaman buda bizim ikramımız olsun dedi. Zorla ödedim ama bu tutum çok hoşuma gitti. Çok sıcak bir ortamı var. Ayrıca çayın yanında kurabiye canavarı getiriyorlar oda güzel bi ayrıntı![]()
Fiyatlarda makul genel olarak.
Abdullah ağa yalısı-sütiş
Manzarası gerçekten müthiş,sanah kahvaltısı ve muhallebisi güzeldir. Hani arkadaş buluşması,aile gezmesi içinde uygundur.
Aheste - Galata
Kahvaltı porsiyonları gerçekten güzel.
Litera - Taksim
Güzel bir akşam yemeği, havaların güzel olduğu yaz aylarının bir öğleden sonrası yarı açık terası ile gayet güzel ortamı olan biryer. Tavsiye ederim. Gideli epey oluyor.
Villa bosphorus çengelköy
Tavsiye ederim fiyatları biraz tırmalar ama yemekler ortam ambiyans bence eşsiz mekanlardandır.
Divine jazz club
Herşeyiyle ben buraya hayranım. Negatif yorum yapabileceğimi sanmıyorum. Çok sevdiğim güzel bir ortamı var.
Park14
Balıkları gerçekten güzel ve o çevrede canınız balık çekince gitmeniz gereken güzide mekan.
Yeride oldukça rahat ulaşılabilir bi konumda ve genelde sakindir.
Ulus 29 food bar.
Zaten çoğu kişinin bildiği güzel eğlence mekanı. Dj xxxl 'ın çıktığı zamanda bir kutlama için gitmiştim 8 ay kadar oluyor. Güzeldir.
jadore chocolatier
Çikoaltaların ve diğer tatlıların enfes olduğu kilo alma garantili çikolatacı
Mandabatmaz
Türk kahvesinin daha iyi olduğu başka mekan var mı ? Bence yok. Benim damak tadıma göre rakipsiz bir kahveci.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)