e97 de süpermiş???
e97 de süpermiş???
Bugun Turkcellden egitim danısmanımıza sordum, o da iphone dedi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Serefsiz buraya da mı koydun![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Çin'de bu serinin kopyası olan Nokla N97 çıktı.Gazetenin haberine göre, taklit telefon gerçeğe yakın görünümüyle görenleri hayrete düşürüyor. 5 Ağustos'ta yeni ürünlerinin tanıtımı için konuşan Nokia Türkiye Müdürü Conor Pierce, "Bu cep telefonunu Çin bile taklit edemeyecek." demişti. Taklit N97'nin renkli dokunmatik ekranı, çift kart girişi, 0,3 megapixel kamerası, FM radyosu, mikro SD kart girişi var. Fiyatı ise sadece 146 dolar. Dokunmatik Qwerty klavyesi de bulunan telefon, GSM/EDGE networklerini destekliyor. Çinliler, aynı firmanın bir başka modelini de korsan olarak üretti. Nokla E81, 180 derece dönebilen üst kapağı ile 139 dolara satılıyor. GSM900/1800MHz networklerini destekleyen E81'in üstteki kapağının arkasındaki parlak yüzey de ayna olarak kullanılabiliyor. Telefon MSN uyumlu, MP3 ve MP4 çalıyor.
Kaynak:Habertürk
Çinlilerden korkulur daha telefon çıkmadan çakmasını yapıyolar![]()
vertu cok yakın bi arkadaşmda var ...
renkler ve zevkler tartışılmaz herkesin farklıdır ama baya kullanan biri olarak söylim tamamiyle gereksiz abartı hava atmayı seven gösteriş işi bi telefon vertu ...
ona o parayı verene kadar çok daha mantıklı işler yapılır.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Vertu hala yanılmıyorsam 2006 senesinin NOKİA işletim sistemini ve menulerini vs vs sini kullanıyor.
Bazı modelleri altından bazı modelleri titanyumdan ve bazılarıda elmas işlemeli.(özel modelleride var ferrari vs.. vs...)
Sadece Karizma ve Eğer kullanabilirsen Konsiaj özelli var.aldıgında telefonu 1 sene bu hizmet bedava geliyor.Bu hizmette yurt dışında çoğu gece klubune ücretsiz ve sıra beklemeden giriş yapabiliyorsunuz.TR daki Backup hizmeti gibi faydalarıda var.Size ozel bir sekreteriniz oluyor.ona dilediginizi soyluyorsunuz istediginiz bilgileri veya istediginiz rezervasyonu yapıyor.
Açıkcası ben Görüntü açısından hiç beğenmiyorum.bence Şık olucam diye işin b.kunu çıkardılar.
4.2 FSI V8 S5
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)