Ozman cesaretli arkadaslarıı uludaga davet edelim![]()
diosuuun
bak bide tougeyi yeni duyduysan daha pek bişey duymadın demektir bide GUMBALL3000 araştır D-Smart Fx kanalında hafta sonları RACEDAY de izleyebilirsin otobanlarda 320-360 arası seyreden araçlar ülke çapında bir yarışHatta avrupa-afrika-asya pardon düzelteyim dedim abd den çıkıyorlar fransa son varış noktası her gece bir lüks otelde toplanıyorlar sürekli parti gece hayatı number ten
150-200 araç arası bir yarış zaten genelde Lambolar ferrariler porscheler superspor araçlar katılıyor en az ceza yiyen ve en hızlı giden kazanıyor
![]()
fetihe yollarında biz biraz yaptık ta yok çok tehlikeli sürekli yusuf abiyle oturuyosunbana gelmez.
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
kaz dağı yolu bunun için cok uygun sanırım(:
OEM+
cok film izliyorsunuz ve oyun oynuyorsunuz sanırım..
Kemer country içindeki yolda uygun 2.5 km uzunluğunda sitenin yanında yol var. Direk tenis kortlarının oraya çıkıo.. Zevkli oluor viraja içten gir dıştan çık falan filan :
@ not yol kullanımda ama sık kullanılan bi yol deil...
@ Daha önce driftteki beklentiler konusunada yazmıştım. Silivir Klasis golf country yoluda fena deil![]()
sohbetteyiz kasmana gerenk yokvalla ben oynuyorum ps3 bol bol
sanmanada gerenk yok ciddi oynuyorum 92 den beri
oyun sektörünü ve film sektörünü küçümseme
bazen alsancakta yeni tanıştığım kızlarada diom ps3 oynarım ben die çocukmusun diorlaraynen cevap beni bilmemde senin vucut genç ama kafa eski
aşın diyorum bunları sözüm meclisten dişarı
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bole bi yarıs anca turkiye dısında olur.
bizim burada bole bi yarısta ya kan cıkar yada sonu karakolda biter.
hele ki idda varsa.aman diyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)