User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İphone 3g S 2009 modeli hakkında

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bekliyordum ama sasırttı özellikleriyle...

N73te bile daha cok özellik var, görsellik ve ekranı dısında baska bir +sı yok bence...

N97 bakıcam, o güzel geldi gözüme...

Blackberry de cok gereksiz...

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar, pek cok PDA kullandim, bunlara cooked ROM'lu HTC'ler de dahil..
    Marka fanatikligi de yapmiyorum, tamamen objektif yorumumu soyluyorum...
    Hicbir cihaz ve hicbir isletim sistemi Iphone ve MacOs'un yanindan dahi gecemez...
    Iphone'da yok dediginiz seyler cok onemsiz detaylar bence, OK ön kamerasi yok ama 4G ile o da olacak.. Gerisi tiri viri bence.. Siz bir de Iphone'da olup da digerlerinde olmayan ozellikleri kiyaslayin derim..
    Ayrica, MacOs'dan ve onu dehset guzel calistiran bir cihazdan bahsediyoruz...
    Bunlar benim nacizane goruslerim, yine de tercih sizin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YALIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hicbir cihaz ve hicbir isletim sistemi Iphone ve MacOs'un yanindan dahi gecemez...
    Iphone'da yok dediginiz seyler cok onemsiz detaylar bence, OK ön kamerasi yok ama 4G ile o da olacak.. Gerisi tiri viri bence.. Siz bir de Iphone'da olup da digerlerinde olmayan ozellikleri kiyaslayin derim..
    +1 almanyadaki arkadasimdan fiyat bekliyorum , ogrenince buraya yazarim . 3G-S de eklenti olarak çok sey var
    :ramo

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu program satın alındığında tv datasının transferi için para ödeniyor değil mi?
    sadece wifi bağlantısı ile çalışıyor 3g ye iphone izin vermiyormuş nedenini yapımcılarda bilmiyor..

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En basit özelliği home tuşuna her basışta uygulamayı kapatıyor ve symbian a göre neredeyse hiç kilitlenmiyor.

Buarada iphone ile görüntülü görüşme3g ve3gs modellerinde hayalden öte değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3g çok iyi birşey değil ki
    güven olgusunu yıkar bence.. ki özgürlüğünde sınırlarını daraltıyor.. hiç gerek yok. alın iphone u ama 3g olmasın. zaten yeterince dalgaya maruz kalıyorsunuz 3g olmasın daha iyi.

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En basit özelliği home tuşuna her basışta uygulamayı kapatıyor ve symbian a göre neredeyse hiç kilitlenmiyor.

Buarada iphone ile görüntülü görüşme3g ve3gs modellerinde hayalden öte değil
    Macbook'umu neredeyse 1,5-2 senedir restart etmedim... Sadece kapağını açıp kapatıyorum..

Kuzenin Sony Vaio'suna, diskte ikinci bir partition'a MacOs X tiger yukledik, aleti her iki işletim sistemi ile de kullanabiliyorsun, sadece klavye bakımından biraz sıkıntı oluyor..
    Ama en önemlisi, Vaio windows altında çalışırken belirli bir miktarda ısınıyor haliyle, ve belirli bir performans gösteriyor... Aleti MacOs ile açınca daha az ısınıyor ve daha hızlı çalışıyor..

Tamam, ben de herkes gibi evde, işte, desktoplarımda vs. windows kullanıyorum, macbook hariç... ( Bu arada macbook'u da çift işletim sistemi ile kullanıyorum, bazı windows tabanlı programları çalıştırmak için windows ile açıyorum ancak çok ender..)

Ancak bir kere MacOs kullanım kolaylığını ve en önemlisi "rijitliğini" aldın mı zehir olarak içine, diğer işletim sistemlerinin, özellikle windowsun, zavallılığını görüyorsun...

Bir PDA alacaksanız, mutlaka ama mutlaka hepsini deneyin, kullanın, işletim sisteminin sizin "anlık dokunmatik taleplerine" vereceği tepkileri özellikle iyi inceleyin...sonra kararınızı verin...

Bence şu an için fiyatı iyice makul seviyelere düşecek olan Iphone 3G mantıklı bir seçim olacaktır.. Geçiş ürünü olan 3Gs'e o kadar para vermek gereksiz, bunun için de youtube'da karşılaştırmalı videolarını izlemek fikir verebilir...

Hadisenin "peak" noktası olacak olan Iphone 4G denen alet bence hepsinin tepesine güm diye inecek... 2010 senesinde çıkacakmış, bekleyip gorecez bakalım.. Tahminimce Mart-Nisan gibi düşmeye başlar piyasaya...

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    surda 2010a ne kaldi onumu beklesem acaba ? tercihim kesinlikle ayfondan yana benimde.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone 3g, kameradan öte, görüntülü konuşmayı programsal oalrakda desteklemiyor dendi, ayna bile tutsanız olmaz yani dediler.

Aldatan kişiler sayesinde 3g satış patlaması yapmış nerdesin kamerayı aç bilmem ne derdi yok, iphonu yapan adamlar çapkınları düşünmüş.

s.alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İphone 3g, kameradan öte, görüntülü konuşmayı programsal oalrakda desteklemiyor dendi, ayna bile tutsanız olmaz yani dediler.

Aldatan kişiler sayesinde 3g satış patlaması yapmış nerdesin kamerayı aç bilmem ne derdi yok, iphonu yapan adamlar çapkınları düşünmüş.

hatun görüntülü arama yaptığında eğerki o anda gizli veya ince işlerdeyseniz o zaman kötü .en iyisi görüntüsüz sade bi tlf bence bu durumlarda
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezel de 47 numara ayak varmış haftasonu gazetede yazıyordu...varın siz düşünün malzemeyi

göz döndümü eyşan meyşan paklamaz

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    NOKİA N97 için baya iyi diyolar bilgisi olan varmı

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2400 liraya geliyor taksitli bi kampanyasi var. degermi bilinmez telefon icin. benim kullandigim iki telefonlada sanayide dusuyorum kalkiyorum dusuruyorum yagliyorum camurluyorum hic bisii olmuyor ama telefoncular 100 lira vermiyor mesela su an. onu alsam deli olurum bi yerine bisii olacak diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    N97 icin 2400 kampanyalı fiyat cok yüksek ve 24 ay baglı kalıyorsun.

Su an nakit satısı da var Turkcellde 723EU gibi birseydi, 1500 küsür liraya geliyor.

Ben de N97 ve Iphone3GS arasında kaldım, N97 klavye falan da iyi ama iphone ekran daha iyi diyorlar.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    N97 icin 2400 kampanyalı fiyat cok yüksek ve 24 ay baglı kalıyorsun.

Su an nakit satısı da var Turkcellde 723EU gibi birseydi, 1500 küsür liraya geliyor.

Ben de N97 ve Iphone3GS arasında kaldım, N97 klavye falan da iyi ama iphone ekran daha iyi diyorlar.
    çok farklı yapıda iki telefonun ekranı tam olarak beklentine gore tercih yap

mesela ben iphone ekranını çok zevmiyorum

bana kullanışlı gelen nokia

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bak simdi ahaha

e75 lovers muhahaha
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bugune kadar 10 tane falan telefon kullandım hepsi nokia idi

Ondan nokia sıcak geliyor ama iphone da tatlı bisey

ahmetakgunf3s
    Misafir
    2g kullandım tum resımlerımı ve vıdeolarımı yanıdma tasımak harıka birşey

cihaz crack oldugu için istediğim programı parasız yukeleye biliyorsun "ingiliz anahtarı sayfasını tavsıye ederim "

omnia kıtlenıp duruyor zaten windows işletim sistemli bi telefon kadar felaket bişi olamaz , ki o paralarada almak pek akıl kari değil

blackbery yorum bile yapmıyorum

tek dez avantajı biraz buyuk ve taşıma zorlugu fakat ekran buyuk oldugu için bu normal 2g telefonumu sattım 3gs "32 giga" biraz ucuzlamasını beklıyorum

bence bu telefonun şu an hiç bir rakibi yok .

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Omnianın kilitlenme konusuna katılmıyorum. 2 haftadır kullanıyorum. Extra olarak oyunlar, registery editör, klavye, ana menü teması, alarm, remco windows explorer gibi programların yanı sıra hatrı sayılır seviyede mp3 yükledim. Takılma, kilitlenme veya ağırlaşma hissetmedim.

Bu arada ek bilgi vermek gerekirse, registery editör yükledikten sonra registeryden dokunma hassaslığını değiştirebiliyormuşsunuz. Daha önce sert ve noktasal basmak mecburiyetindeydim ancak şuan bu ayarları değiştirdikten sonra baş parmağımla ( noktasal değil, yüzeysel basım mevcut. neticede başparmak en kalın parmak ) bastırmadan, sadece dokunarak hatta sürterek istediğim yerlere giriş yapabiliyorum. İphone kadar olmasa da ona yakın bir hassasiyete ulaştı.

Swift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Macbook'umu neredeyse 1,5-2 senedir restart etmedim... Sadece kapağını açıp kapatıyorum..

Kuzenin Sony Vaio'suna, diskte ikinci bir partition'a MacOs X tiger yukledik, aleti her iki işletim sistemi ile de kullanabiliyorsun, sadece klavye bakımından biraz sıkıntı oluyor..
    Ama en önemlisi, Vaio windows altında çalışırken belirli bir miktarda ısınıyor haliyle, ve belirli bir performans gösteriyor... Aleti MacOs ile açınca daha az ısınıyor ve daha hızlı çalışıyor..

Tamam, ben de herkes gibi evde, işte, desktoplarımda vs. windows kullanıyorum, macbook hariç... ( Bu arada macbook'u da çift işletim sistemi ile kullanıyorum, bazı windows tabanlı programları çalıştırmak için windows ile açıyorum ancak çok ender..)

Ancak bir kere MacOs kullanım kolaylığını ve en önemlisi "rijitliğini" aldın mı zehir olarak içine, diğer işletim sistemlerinin, özellikle windowsun, zavallılığını görüyorsun...

Bir PDA alacaksanız, mutlaka ama mutlaka hepsini deneyin, kullanın, işletim sisteminin sizin "anlık dokunmatik taleplerine" vereceği tepkileri özellikle iyi inceleyin...sonra kararınızı verin...

Bence şu an için fiyatı iyice makul seviyelere düşecek olan Iphone 3G mantıklı bir seçim olacaktır.. Geçiş ürünü olan 3Gs'e o kadar para vermek gereksiz, bunun için de youtube'da karşılaştırmalı videolarını izlemek fikir verebilir...

Hadisenin "peak" noktası olacak olan Iphone 4G denen alet bence hepsinin tepesine güm diye inecek... 2010 senesinde çıkacakmış, bekleyip gorecez bakalım.. Tahminimce Mart-Nisan gibi düşmeye başlar piyasaya...
    normal pcye macos kurmak çok zormudur?bide macosu nerden bulucaz torrent haricinde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)