Ben de bekliyordum ama sasırttı özellikleriyle...
N73te bile daha cok özellik var, görsellik ve ekranı dısında baska bir +sı yok bence...
N97 bakıcam, o güzel geldi gözüme...
Blackberry de cok gereksiz...
Ben de bekliyordum ama sasırttı özellikleriyle...
N73te bile daha cok özellik var, görsellik ve ekranı dısında baska bir +sı yok bence...
N97 bakıcam, o güzel geldi gözüme...
Blackberry de cok gereksiz...
Arkadaslar, pek cok PDA kullandim, bunlara cooked ROM'lu HTC'ler de dahil..
Marka fanatikligi de yapmiyorum, tamamen objektif yorumumu soyluyorum...
Hicbir cihaz ve hicbir isletim sistemi Iphone ve MacOs'un yanindan dahi gecemez...
Iphone'da yok dediginiz seyler cok onemsiz detaylar bence, OK ön kamerasi yok ama 4G ile o da olacak.. Gerisi tiri viri bence.. Siz bir de Iphone'da olup da digerlerinde olmayan ozellikleri kiyaslayin derim..
Ayrica, MacOs'dan ve onu dehset guzel calistiran bir cihazdan bahsediyoruz...
Bunlar benim nacizane goruslerim, yine de tercih sizin..
3g çok iyi birşey değil ki
güven olgusunu yıkar bence.. ki özgürlüğünde sınırlarını daraltıyor.. hiç gerek yok. alın iphone u ama 3g olmasın. zaten yeterince dalgaya maruz kalıyorsunuz 3g olmasın daha iyi.
Macbook'umu neredeyse 1,5-2 senedir restart etmedim... Sadece kapağını açıp kapatıyorum..
Kuzenin Sony Vaio'suna, diskte ikinci bir partition'a MacOs X tiger yukledik, aleti her iki işletim sistemi ile de kullanabiliyorsun, sadece klavye bakımından biraz sıkıntı oluyor..
Ama en önemlisi, Vaio windows altında çalışırken belirli bir miktarda ısınıyor haliyle, ve belirli bir performans gösteriyor... Aleti MacOs ile açınca daha az ısınıyor ve daha hızlı çalışıyor..
Tamam, ben de herkes gibi evde, işte, desktoplarımda vs. windows kullanıyorum, macbook hariç... ( Bu arada macbook'u da çift işletim sistemi ile kullanıyorum, bazı windows tabanlı programları çalıştırmak için windows ile açıyorum ancak çok ender..)
Ancak bir kere MacOs kullanım kolaylığını ve en önemlisi "rijitliğini" aldın mı zehir olarak içine, diğer işletim sistemlerinin, özellikle windowsun, zavallılığını görüyorsun...
Bir PDA alacaksanız, mutlaka ama mutlaka hepsini deneyin, kullanın, işletim sisteminin sizin "anlık dokunmatik taleplerine" vereceği tepkileri özellikle iyi inceleyin...sonra kararınızı verin...
Bence şu an için fiyatı iyice makul seviyelere düşecek olan Iphone 3G mantıklı bir seçim olacaktır.. Geçiş ürünü olan 3Gs'e o kadar para vermek gereksiz, bunun için de youtube'da karşılaştırmalı videolarını izlemek fikir verebilir...
Hadisenin "peak" noktası olacak olan Iphone 4G denen alet bence hepsinin tepesine güm diye inecek... 2010 senesinde çıkacakmış, bekleyip gorecez bakalım.. Tahminimce Mart-Nisan gibi düşmeye başlar piyasaya...
İphone 3g, kameradan öte, görüntülü konuşmayı programsal oalrakda desteklemiyor dendi, ayna bile tutsanız olmaz yani dediler.
Aldatan kişiler sayesinde 3g satış patlaması yapmışnerdesin kamerayı aç bilmem ne derdi yok, iphonu yapan adamlar çapkınları düşünmüş.
2400 liraya geliyor taksitli bi kampanyasi var. degermi bilinmez telefon icin. benim kullandigim iki telefonlada sanayide dusuyorum kalkiyorum dusuruyorum yagliyorum camurluyorum hic bisii olmuyor ama telefoncular 100 lira vermiyor mesela su an. onu alsam deli olurum bi yerine bisii olacak diye.
N97 icin 2400 kampanyalı fiyat cok yüksek ve 24 ay baglı kalıyorsun.
Su an nakit satısı da var Turkcellde 723EU gibi birseydi, 1500 küsür liraya geliyor.
Ben de N97 ve Iphone3GS arasında kaldım, N97 klavye falan da iyi ama iphone ekran daha iyi diyorlar.
2g kullandım tum resımlerımı ve vıdeolarımı yanıdma tasımak harıka birşey
cihaz crack oldugu için istediğim programı parasız yukeleye biliyorsun "ingiliz anahtarı sayfasını tavsıye ederim "
omnia kıtlenıp duruyor zaten windows işletim sistemli bi telefon kadar felaket bişi olamaz , ki o paralarada almak pek akıl kari değil
blackbery yorum bile yapmıyorum
tek dez avantajı biraz buyuk ve taşıma zorlugu fakat ekran buyuk oldugu için bu normal 2g telefonumu sattım 3gs "32 giga" biraz ucuzlamasını beklıyorum
bence bu telefonun şu an hiç bir rakibi yok .
Omnianın kilitlenme konusuna katılmıyorum. 2 haftadır kullanıyorum. Extra olarak oyunlar, registery editör, klavye, ana menü teması, alarm, remco windows explorer gibi programların yanı sıra hatrı sayılır seviyede mp3 yükledim. Takılma, kilitlenme veya ağırlaşma hissetmedim.
Bu arada ek bilgi vermek gerekirse, registery editör yükledikten sonra registeryden dokunma hassaslığını değiştirebiliyormuşsunuz. Daha önce sert ve noktasal basmak mecburiyetindeydim ancak şuan bu ayarları değiştirdikten sonra baş parmağımla ( noktasal değil, yüzeysel basım mevcut. neticede başparmak en kalın parmak ) bastırmadan, sadece dokunarak hatta sürterek istediğim yerlere giriş yapabiliyorum. İphone kadar olmasa da ona yakın bir hassasiyete ulaştı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)