Geçmiş olsun,aynısı arkadaşın başına gelmişti,o da siyah renkti tesadüf işte
İnce zımpara ve G3 pasta ile olayı hallettik,çok çok yakından bakılmadığı takdirde benim diyen adam zor anlar,o derece yani...
Geçmiş olsun,aynısı arkadaşın başına gelmişti,o da siyah renkti tesadüf işte
İnce zımpara ve G3 pasta ile olayı hallettik,çok çok yakından bakılmadığı takdirde benim diyen adam zor anlar,o derece yani...
Benzin döküp yakacaksın bunu yapanları ya.Valla inan görünce çok sinirlendim ve üzüldüm.
Arkadaşım japon yapıştırıcısını çıkartabilecegini sanmıyorum.Ben led stop yaparken kapak olarak kullandıgım şeffaf camları bi ara japonla yapıştırmıştım.O sırada yanlışlıkla japon camın üzerine damladıgı gibi akıverdi yayıldı.Sildim ama nafile.Tiner,aseton,sentetik tiner,selulozik tiner hepsini denedim ama çıkmadı.O nedenle yenıden yaptım ve japon kullanmıyorum.Kullancaksam da çok dikkatli kullanıyorum.Bence boşuna ugraşma.Olan olmuş bi kere.Güzelce boyatcaksın yenıden.Bırak allahından bulsunlar onu yapanlar.Biraz masrafa girceksın ama azıcık masrafla batmazsın.Ve de onlardan çıkar birgün bunun acısı.
Gecmis olsun.
Japon ise cıkarmanız imkansız, benim de bagaj kapagında kücük bir kısımda var.
Ne yaptıysam cıkaramadım, boyatmadan da kurtarmak imkansız.
Keşke sen birşeyler denemeden önce direk Sonax a gitseydin diyeceğim ama zaten onlarda bir çözüm bulamamışlarBu kaputun senin gözüne batmaması için ya kaputu folyo kaplatacaksın , yada kaputa boya değecek gibi görünüyor
Bu şerefsizlere gelince Allahtan denk gelmemişsin.Hemen hemen hepimiz aynı düşünüyoruz demek biraz abartı olabilir ama heralde katil olurdunBunlar adam olsa , insan olsa acır yaw.Hiçbir şey olmazsa milli servet yaw , emek var , göz nuru var.Kolay mı alınıyor bir araç.Namussuz p.......ler
![]()
Çok geçmiş olsun dostum. Benzer olay Angora Evlerinde evimin önünde bşıma geldi. Caddeye araç koyulmasına karşı olan birisi benim aracıma makina yağı benzeri bir yağ püskürtmüş boydan boya. Aynı şahısta, benim aracı halletmeden 2 gün önce yeni 3 kasa bir BMW nin iki lastiğini yarmış. Fakat kimsenin elinde görüntülü kanıt olmadığı için birşey yapamıyoruz. Millet iyice kafayı sıyırdı. Yaz bitsin yapacağımı biliyorum ama![]()
PROBLEM ÇÖZÜLMÜŞTÜR ALLAH SENDEN RAZI OLSUN....!
hoca kimyager gibi adamsın şerefsizimsöylediğin gibi japon yapıştırıcıyı kaputtan söküp alıyor aseton,dikkat ettim denedğim pamukta boya izide yapmadı yani boyayı çıkartmıyor,ufak ufak pamukla yedirince söküyor japon yapıştırıcıyı ama biraz üzerindeki verniği aldı galiba,denediğim kısımlarda matlaşma oldu o da artık sonax ın elinden öpücek mecburen cila yaptırıcaz kaputa.
Tekrar TEşekkür ederim SAğol
Hadi hayırlısı olsun
Ben de yarın sabah bi aseton deneyeyim, hatta simdi inip bakıyım merak ettim
Hos bende boyayı bozdu gibi tiner ama yine de denemekte fayda var![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
İniyorum simdi bakıyım hemen![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
fena sovmustum konuyu gorunce de sonucta ucuz atlatmana sevindim.. gecmis olsun..
Geçmiş olsun,bizimde kaputu çizmiş çocuklar ellerinde taşlamı çizildi noolduysa haritaya dönmüş kaput..Yapanların a.k
Çok geçmiş olsun,gerçekten ucuz atlatmışsın.Buna benzer geçenlerde benimde başıma geldi,bizim arabaya insanlıkla alakası olmayan biri çiğnemekten sıkıldığı sakızını sündüre sünder arka tampona yapıştırmış.Kaç kere yıkattıysamda ellede kazıdıysamda bi kısmı hala çıkmadı ve bende uraşmaktan vazgeçtim.Ama sıkı sövdüm ailesine bunu yapanın.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)