bir sorarım buralarda satan yerler kesin vardır alışveriş merkezlerinin çoğunda doğal sabun satan standlar oluyor
Printable View
ya konuyu baştan sona okudum anne tarafında bütün erkeklerde kellik var babamdada ön yanlardan açılmalar benim saçlarda bişiy yok.şimdilik. ama hapların yan etkileri çok feci bişiy olursa ektiririz yan etkileri korkuttu beni bu yaşımda önlemek için bişiler yapıyorum zeytinyağından yapılmış sabun bana iyi geliyor okuduktan sonra bioxcin mioxcin işim olmaz ektiremezsekte artık kel+hafif göbekli olup alırım bi cabrio e46 rayban'ı da taktımmı kimse tutamaz beni hatta arabanın arkasınada yazdırırım kılda keramet olsaydı diye
kel bora'dan sonra bmw'ci kel burak oluruz
Genetik dışında dökülen saçlar baya yerine geliyor, rogaine kullanıyorum bende iyi gibi.
genetikçi bilim adamları harı harıl bu konu üzerinde çalışıyorlar.. 15-20 yıla sanırım tamamen çözülür bu kellik sorunu.. artık biz değil de torunlarımız faydalanır :D :D
bizim genetik profesörünün umrunda edilsiniz haberiniz olsun :) bende genetik çalışıyorum şu an bitirmeler için ama genetik için mucize beklemeyin :) zeytin yağı defne yaprağına devam :)
Ben çok ugraştım ama nafile.Çok yere sordum ama en sonunda dogru yolu buldum 1 sene önce 3270 adet saç ektirdim ve şuan çok çok memnunum.Psikolejin düzeliyor.Enseden alınıyor ense durumuna göre.Ekim oldugu belli bile olmuyor.Kalan saçlarada dökülmeye son vermek sıklaşması için 10 seans igneye gittim.Şuan hiç bir şekilde dökülme söz konusu bile degil.Bildigin normal dogal saç uzuyor kesiliyor vs:).Tabi bu işi dogru yerlerde ve dogru kişilere yaptırırsanız.Ektirmeyi düşünenlere yardımcı olurum ve şiddetle aynı yeri tavsiye ederim.Hatta mantar gökmende orda ektirdi bende onu görünce dedim kesinlikle burası :).Benden sonra bi arkadaşım daha aynı yerde ektirdi sıkıntı yok.Ben 3bin tl ekime+kalan saçlarında sıklaşması ve dökülmemesi için 750tl 10 seanslık mezoterapi ignelerine verdim igneler kafadan vuruluyor ayrı ayrı noktalardan:) Ama Helal olsun...
ertan bi foto çeksene görelim ekilen kısımları.. merak ettim gerçekten belli mi değil mi? ;)
Bu kafadaki deride sivilceler neden oluşur ??
saçlarımız hakkında doğru bildiğimiz yanlışlar...
Saç bakımıyla ilgili bildiğimiz bir çok tavsiye efsaneden öteye gitmiyor. İşte saçla ilgili doğru bildiğimiz yanlışlar.
Saçınızı sık sık kestirmek gür ve çabuk uzamasını sağlamaz. Saçınizı kestirseniz de kestirmeseniz de ayda 1 cm. uzar. Saçınızı kestirmek saçınızın sadece genel görünümünü güçlendirir.
Saçları sıcak suyla yıkamak saç köklerine zarar vermez ve dökülmeyi hızlandırmaz.
Stres saç dökülmesinin temel sebebi değildir. Stressiz olsa bile bir insan günde 100 civarında saç teli kaybeder. Saç dökülmelerinin %95′inin nedeni sadece genetiktir. Bu gen babadan olduğu kadar anneden de çocuğa geçebilir. Saç dökülmelerinin sadece %5′i ağır stres ve depresyon yaşanmasına veya kullanılan ağır ilaçlara bağlıdır. Bu tür saç dökülmelerinde saç tekrar çıkabilmektedir.
Jöle kullanmak saçlarınızı dökmez. Sadece saçın yıpranmasına neden olur.
Uzun saç kısa saça oranla daha fazla dökülmez. Ancak dökülen uzun saç kısa saça oranla daha çok fark edilir.
Beyaz saçlar da dökülür. Saç telinin renginin değişmesi, onun dökülmeyeceği anlamına gelmez. Diğer renkteki saçlar gibi beyaz saçlar da dökülebilir.
Saç ekimi sadece erkeklere uygulanabilir bir işlem değildir, aynı zamanda kadınlara da uygulanabilinir.
Saçları sık taramak, onları daha sağlıklı ve parlak yapmaz. Kalitesiz saç fırçaları saç uçlarının daha çabuk kırılıp yıpranmasına neden olabilir.
İnce telli saçlar daha kolay dökülüp zarar görmez. Saç dökülmesinin nedeni büyük oranda genetiktir ve saç üreten hücrelere bağlı gelişir. Bu hücreler kalın ve ince telli saçlarda farklılık göstermez.
Krem kullanmak saça zarar vermez. Hatta yalnız saç uçlarına uygulamak koşuluyla mekanik travmayı azaltarak çekilme dökülmesini engeller.
Ya 1senedir bi ALLAHIN kuluda demediki saçlar ekimmi o kdr fena yani.Adam var 10 bin tl harcamış ama tam bi rezalet.İlk 6 dan sonra fena çıkıyor ve 1 senede bitiyor.Ekim 1 seansda 8 saat fln sürdü duruma göre tabi.İgne olayı 15 gün arayla.Ekimden önceki fotograflar var yeni şeklimide çeker koyarım.:)Arada daglarrrr var.
ahara saçlar ekim mi ertan :D fark etmedim cts günü :D ne zaman gelicen mantara yine, gelim bi incelim kanka :D
Valla benim baba tarafının hep yanlardan açılıyor benim saçtada başladı o yüzden fazla kasmak istemiyorum :D
peki bu ekim işlemi için.belli bi yaş durumu varmi.mesela bnm durumum 25 yaşindaym kellik durumum var :D
doktora dedigmde ekim yapalm o dermi bekle 30 yaşina kdr dokulen dokulsun kalanlar uzerinde işlem yapilir.yoksa ben 25inde ekerim 30unde ekilenlerde dokulur gibi bi durum :)
Sizin doktorunz nasil birşey solemekte bu konu için :)
barış kellik durumun mu var ? kelsin olm sen :D
ben 30 u bekliyorum kanka, ama sen bekleme nasıl olsa bişe kalmadı ay koşturuyosun ahuahuaha :D:D:D