:hehe:
hacı abi benim saçlar dökülmüyoda beyazlıyo buna uygun birşey varmı:D
Printable View
bu hapı 4 e bölüceğimize direk içsek :D daha hızlı çözüme ulaşmazmıyız :D:D:D laz mantıgı gideyim ahuahuaha
@mmustu
yarın sen iftara geliyosun dimi bi iteleyim sana :D
bu kül ile yıkama olayını duydun mu hiç ? bildiğimiz kül :D odun kömür kül'ü :) kocakarı ilacı misali ama ben çok kullanan gördüm, çıkartanı göremedim sadece mevcutu korumak adına.
mevcutu neden bu kadar korumak istiyorum :) nedeni bi arkadaşım ektirdi, ektirdikleri sapasaglam orjinaller döküldü ahuahuahua çok spastik duruyor kafası :D tamamen sıfır dolaşıyor şimdi :hahaha:
yok kanka daha çıkmadı, headers egsoz bittide mekanik 1-2 işlem var..
Kimyasal değilde doğal yolları varsa araştırmak lazım. Sakalda sarımsağın manyak bi şekilde etkisi var mesela... Ne varsa otta çöpte var :)
kılda keramet olsa hötte çıkmazdı ko gitsin ne güzel işte hep sunroof acık gezersin havadar havadar :D :D :D
domuz, kuş gribine 2 günde aşı buluyor adamlar, şu işe çözüm bulamadılar.
yazıklar olsun :)
dermatologa gidip gerekli tetkikleri yaptırdıktan sonra tedavi sürecine girmek en doğrusu! Propecia önerilebilir cünkü saç dökülmeleri herhangi başka hastalık yüzünden olmuyorsa testesteron hormonunun salgısı ile olmaktadır. Bu yüzden propecia yada proscar kullanılarak bu hormonun salgısı azaltılabilir ama bu hap ile saç bölgesinin üst kısmı daha çok tutuluyor ön tarafların acılmasını engelliyemiyor bu haplar.