User Tag List

Sayfa 6/16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
298 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Saç dökülmesi hakkında :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günde 100 tele kadar saçınız dökülebilir normal sayılıyor son 1 aydır benimde fazla dökülüyor mevsimsel bir durum.Saçlarım uzundu onunda etkisi oldu tabiki şuan kısa hala dökülüyor kışın ise dökülmeler minimuma iniyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    proscar'ın etkin maddeside finasteridmiş.Proscar alıp 5 e bölüp tableti daha ucuza getirenler varmış

Fiyatı nedir propecia'nın ? bide kaç tablet çıkıyor içinden ?
    propecia pahalıdır.. proscar alacaksın.. 25 lira civarında.. hapı 5 e bölemezsin
    4 e böl iç her gün 1 tane..

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vichy, kerastese, bioxin, sebastian şampuanlar, ısırgan otları, papatya, kendim yaptığım yağlar, hepsinini 10 senedir kullandım kullanmadığım harcamadığım para kalmadı. bi şampuana 40 lira yeri geldi verdim ama hepsi boşmuş gene döküldü gene keliz yani. beşiktaş özel bi hastneye gittim 1500 liraya tamamsın diyor keşke o paraları harcamasaydım diyorum şimdide ve diğer bi araştırmama göre derinin altına yapılan işlem olabiliyor diyorlar ama kullanmadım.

ektirme en güzeli en azında sende artık sanırım yeni bi sistem gelicek oda tek bi kökten bir sürü kök çıkarıcaklar onun için süper şimdiki sistem ise yanlardan her saç telini alıyorlar üste ekiyorlar biraz zahmetli ama en fazla 2 hafta
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada şunu söyleyim; türkiye saç dökülmesinin en çok görüldüğü ülkelerden biri.. ırk olarak en çok saçı dökülenler beyaz ırk mensupları.. en az saç dökülmesi sarı ırkta, sonra zencilerde görülüyor..

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanarım yanarımda 94 yaşındaki dedemin, 19 yaşındaki benden daha fazla saçı olmasına yanarım
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kacınılmaz son ne yapsan dökülecek onun için boşver dostum kelliğinde kendine has bir karizması vardır mutlaka....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasa61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kacınılmaz son ne yapsan dökülecek onun için boşver dostum kelliğinde kendine has bir karizması vardır mutlaka....
    bu gariban avuntusundan başka birşey değil.. tabiki kel olunca hayatın sonu değil ama çekiciliğin gittiği de bir gerçek..

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güzeli prof biyerde ektirmek.ben 9 ay önce ektirdim çok çok memnunumözel şampuanlar vs faydası yok.

Flonky
    Misafir
    Valla yaş 25 bizim ailede genetik dökülmüyor beyazlıyor saçlar bembeyaz benim keşke dökülse sorun kalmaz kafada bi de bu yönü var ayda 2 kere boyuyoz her boya 17 lira kutusu loreal alıom 1 tüpü 2 ye bölüom boyuyorum şimdi saç kafada çok olunca kuaförde özel oraya da ayda 2 defa gidioz kesime her kesim 18+18+17=53 tl yaptımı daha bu başlangıç 2 de günde birde fön çektirioz (adam öyle bir kesiyorki sen evde yapamayasın die ) ayda oda sana 75 tl gibi bi masraf allahtan sigarayı bıraktım şimdi fön parasına yanmıyorum sigaraya verdimğim parayı güzelliğime veriyorm bence az saç ektir 1.500 tl civaları hiç çıkıcak die ümitlenme genetikse yapıcak bişey yok malesef ilaçlar bi moka yaramaz..ark kullanıyor her beni gördüğünde direkt saçlara bakıor benim

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fazla pompadan olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok şaka değil gerçekten bu etkiliyor.. benim hızlı zamanlarımda çok dökülüyordu.. hem göğüs kılları hem saç.. hatunun her yeri kıl oluyordu.. testosteron hormonu artışından kaynaklanabilir.. araştırılması gereken bir konu..

shuttle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağlamak istiyorum artık bende.

Saçlarım her zaman dökülürdü normal olarak ama son zamanlarda aşırı bir şekilde arttı.

1-Sigarayı kesinlikle bırakmayı düşünüyorum. Her sigara içişimde saçlarım aklıma geliyor .
    2-Kesinlikle dengeli beslenmeli. Gereken vitamin , mineral günlük rda seviyesinde alınmalı.
    3-Kesinlikle karı dır dırı , sevgili nazı, kız tribi çekmemeli. anında ortam ve kız terk edilme.

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha beklerseniz tek saç telinde kopyalama yapıcaklar ilk geldiğinde pahalı olur ama iyi olur fikrimce
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shuttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Saçlarım her zaman dökülürdü normal olarak ama son zamanlarda aşırı bir şekilde arttı.

1-Sigarayı kesinlikle bırakmayı düşünüyorum. Her sigara içişimde saçlarım aklıma geliyor .
    sigara kullanımı ayrıca 10 yılda 1 adet diş kaybına yol açar.. sadece saça zararı yok tüm bünyeye zararlı

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2-Kesinlikle dengeli beslenmeli. Gereken vitamin , mineral günlük rda seviyesinde alınmalı.
    3-Kesinlikle karı dır dırı , sevgili nazı, kız tribi çekmemeli. anında ortam ve kız terk edilme.
    Senin sıkıntı o kutu kadar dükkanda durmandan kaynaklı

shuttle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin sıkıntı o kutu kadar dükkanda durmandan kaynaklı
    Kendimde küçücük adamım zaten. Yetiyo bana.

Senin gibi boy olsa, dediğin gibi sıkıntı olur bana.

Not : Bilmeyenler için söyleyim Tolga Esentepe 2,05 boyda ve yaklaşık 130kg.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son birkaç yıldaki aşırı dökülme yüzünden özellikle tepe kısmında ciddi bir seyrelme var ve sanırım artık bişeyler yapma zamanım geldi 1-2 eczane ve cilt doktoruna gittim ama elinde hangi marka varsa onu vermeye çalıştı.
    bioxcin-bioblas vs vs. veya başka bir marka kullanan varmı?kullananların tavsiyelerini almak istiyorum.
    geçmiş olsun kalanları elde tutma zamanı gidenler gitti kalan sağlar bizimdir ahuahua

yapıcak bişe yok giden gidiyor, dipden gittiyse ektirme dısında yapıcak bişey yok, saçda incelme varsa bioxin ve türevleri saçlarda düzgün kullanmada zaman içersinde kalınlık saglıyor ama onuda ne kadar devam ettirebilirsin ben çok kastım ama bi zamandan sonra ya unutuyosun yada pes ediyosun bu saç dökülmesinin çaresi yok %99 ailden geri kalan stres,beslenme,hava şartları vs.. bi an önce evlen en temizi sonra kel kalırsan evlenemezsin ahuahua ben son demlerimi yaşıyorum mesala

bide saçlarınla kendinle barışık ol (kalanlar ile ) kimsenin dediklerinede kafanı takma kel olmussun filan ...

hatta bikaç ay önce olan bi berber olayımı anlatayım krize girdim kendi kendime

şimdi saçlar uzadı peşmerge gibiyim, adam yanları arkaları makasla kesiyor çat çat maksa sesi geliyor ulan üstlere çıktıkça makas sesi azaldı en tepede kesildi dedim hay ben böle hayatın akü
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu saç dökülmesinin çaresi yok %99 ailden geri kalan stres,beslenme,hava şartları vs.. bi an önce evlen en temizi sonra kel kalırsan evlenemezsin ahuahua ben son demlerimi yaşıyorum mesala
    bence kesinlikle genetiğe bağlı.. stres o kadar etkilemez.. çünkü dışarıda işsiz evsiz aç bilaç adamlar gördüm fırça gibi saçları olan.. o adamdan daha stresli kim olabilir genetiksel mirası iyi olanların saçları 90 yaşında bile dökülmüyor.. misal Cüneyt Arkın.. adam 80'e merdiven dayadı hala fırça gibi saçları var maşallah.. severim Cüneyt Abiyi..

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendimde küçücük adamım zaten. Yetiyo bana.

Senin gibi boy olsa, dediğin gibi sıkıntı olur bana.

Not : Bilmeyenler için söyleyim Tolga Esentepe 2,05 boyda ve yaklaşık 130kg.
    hahahaha o kadar da değil

bu arada, bir ara herbalife işiyle uğraşırken bir şampuan vardı saç dökülmesini bayağı azaltıyor kullanıcı yorumları o yönde demişlerdi ama hiç işim olmadığı için ilgilenmemiştim araştırayım mı senin için belki işe yarar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)