Günde 100 tele kadar saçınız dökülebilir normal sayılıyor son 1 aydır benimde fazla dökülüyor mevsimsel bir durum.Saçlarım uzundu onunda etkisi oldu tabiki şuan kısa hala dökülüyor kışın ise dökülmeler minimuma iniyor.
Günde 100 tele kadar saçınız dökülebilir normal sayılıyor son 1 aydır benimde fazla dökülüyor mevsimsel bir durum.Saçlarım uzundu onunda etkisi oldu tabiki şuan kısa hala dökülüyor kışın ise dökülmeler minimuma iniyor.
vichy, kerastese, bioxin, sebastian şampuanlar, ısırgan otları, papatya, kendim yaptığım yağlar, hepsinini 10 senedir kullandım kullanmadığım harcamadığım para kalmadı. bi şampuana 40 lira yeri geldi verdim ama hepsi boşmuş gene döküldü gene keliz yani. beşiktaş özel bi hastneye gittim 1500 liraya tamamsın diyor keşke o paraları harcamasaydım diyorum şimdideve diğer bi araştırmama göre derinin altına yapılan işlem olabiliyor diyorlar ama kullanmadım.
ektirme en güzeli en azında sende artıksanırım yeni bi sistem gelicek oda tek bi kökten bir sürü kök çıkarıcaklar onun için süper şimdiki sistem ise yanlardan her saç telini alıyorlar üste ekiyorlar biraz zahmetli ama en fazla 2 hafta
![]()
GOT DİESEL&TORK
bu arada şunu söyleyim; türkiye saç dökülmesinin en çok görüldüğü ülkelerden biri.. ırk olarak en çok saçı dökülenler beyaz ırk mensupları.. en az saç dökülmesi sarı ırkta, sonra zencilerde görülüyor..
Yanarım yanarımda 94 yaşındaki dedemin, 19 yaşındaki benden daha fazla saçı olmasına yanarım![]()
"Korkmadık, savaştık"
Kacınılmaz son ne yapsan dökülecek onun için boşver dostum kelliğinde kendine has bir karizması vardır mutlaka....
en güzeli prof biyerde ektirmek.ben 9 ay önce ektirdim çok çok memnunumözel şampuanlar vs faydası yok.
Valla yaş 25 bizim ailede genetik dökülmüyor beyazlıyor saçlar bembeyaz benim keşke dökülse sorun kalmaz kafada bi de bu yönü varayda 2 kere boyuyoz her boya 17 lira kutusu loreal alıom 1 tüpü 2 ye bölüom boyuyorum şimdi saç kafada çok olunca kuaförde özel oraya da ayda 2 defa gidioz kesime her kesim 18+18+17=53 tl yaptımı daha bu başlangıç 2 de günde birde fön çektirioz (adam öyle bir kesiyorki sen evde yapamayasın die ) ayda oda sana 75 tl gibi bi masraf allahtan sigarayı bıraktım şimdi fön parasına yanmıyorum sigaraya verdimğim parayı güzelliğime veriyorm
bence az saç ektir 1.500 tl civaları hiç çıkıcak die ümitlenme genetikse yapıcak bişey yok malesef ilaçlar bi moka yaramaz..ark kullanıyor her beni gördüğünde direkt saçlara bakıor benim
![]()
ağlamak istiyorum artık bende.
Saçlarım her zaman dökülürdü normal olarak ama son zamanlarda aşırı bir şekilde arttı.
1-Sigarayı kesinlikle bırakmayı düşünüyorum. Her sigara içişimde saçlarım aklıma geliyor .
2-Kesinlikle dengeli beslenmeli. Gereken vitamin , mineral günlük rda seviyesinde alınmalı.
3-Kesinlikle karı dır dırı , sevgili nazı, kız tribi çekmemeli. anında ortam ve kız terk edilme.
daha beklerseniz tek saç telinde kopyalama yapıcaklar ilk geldiğinde pahalı olur ama iyi olur fikrimce
GOT DİESEL&TORK
geçmiş olsun kalanları elde tutma zamanıgidenler gitti kalan sağlar bizimdir ahuahua
yapıcak bişe yok giden gidiyor, dipden gittiyse ektirme dısında yapıcak bişey yok, saçda incelme varsa bioxin ve türevleri saçlarda düzgün kullanmada zaman içersinde kalınlık saglıyor ama onuda ne kadar devam ettirebilirsin ben çok kastım ama bi zamandan sonra ya unutuyosun yada pes ediyosunbu saç dökülmesinin çaresi yok %99 ailden geri kalan stres,beslenme,hava şartları vs.. bi an önce evlen en temizi sonra kel kalırsan evlenemezsin ahuahua ben son demlerimi yaşıyorum mesala
bide saçlarınla kendinle barışık ol (kalanlar ile) kimsenin dediklerinede kafanı takma kel olmussun filan ...
hatta bikaç ay önce olan bi berber olayımı anlatayım krize girdim kendi kendime
şimdi saçlar uzadı peşmerge gibiyim, adam yanları arkaları makasla kesiyor çat çat maksa sesi geliyor ulan üstlere çıktıkça makas sesi azaldı en tepede kesildidedim hay ben böle hayatın akü
![]()
bence kesinlikle genetiğe bağlı.. stres o kadar etkilemez.. çünkü dışarıda işsiz evsiz aç bilaç adamlar gördüm fırça gibi saçları olan..o adamdan daha stresli kim olabilir
genetiksel mirası iyi olanların saçları 90 yaşında bile dökülmüyor.. misal Cüneyt Arkın.. adam 80'e merdiven dayadı hala fırça gibi saçları var maşallah..
severim Cüneyt Abiyi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)