valla ben doktorumun yalancısıyım benimde saçlarım döküldüğü zaman gitmiştim kendisi dermatologdur oda başta propecia kullanmayı önerdi fakat önerirken anlattı ne olduğunu ve saçın hangi bölgelerinin dökülmemesini sağlıyacagını ön taraflara pek etkisi olmayacagını söylemişti.
Stock
Proscar propecia vs sakın kendi başınıza kullanmayın derim.Çünkü etken maddesi finasterid'dir ve tek başına kullanıldığı zaman DHT'yi baskılar ama bu seferde sizde cinsel istekte azalma,libido kaybı ve jinekomasti yapar o yüzden herhangi bir DHT steroid kullanmayan sadece saç dökülmesi için kullanmaması gerekn bir ilaçtır.
Saçlar için ketoral medikal şampuan ve prozinc+zinc(çinko) desteğidir..
Ne kullanırsan kullan çok büyük bir faydasını göreceğini düşünmüyorum.
Ben 2-3 senedir ilk başta bioxin daha sonra bioblas kullandım ve kullanmaya devam ediyorum yinede dökülmeye devam ediyor.
İyice seyreldi saçlarım zaten, en kısa zamanda 3 numaraya vurup, pis sakal bırakacağım.![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Bioblas kullandım-- hiç etki göstermedi (6 ay boyunca)
Bioxcin kullandım-- bir müddet durdu sonra hepsi topluca döküldü sanki inanılmaz hızlı döküldü.(yaklaşık 8-9 ay kullandım)
Yaklaşık 4-5 aydır Novocrin Placenta isimli bi şampuan kullanıyorum. dökülmeyi baya yavaşlattı ama bunun yanında saçlarım cok cabuk uzar oldu. şimdilik bi sorun göremedim ama net bişey söylemek için daha uzun bir süre denemek lazım.
beni bilen arkadaşlar bilir ön taraftan kafanın yarısına kadar açık daha 17-18 yaşında dökülme başladığında validenin zoruyla hem çapa nın hem cerrahpaşanın dermatoloji profesörüne gittim ikiside direkt hap olarak proprecia ve losyon olarak türkiyede bulunmayan rogaine yada regaine die bilinen yurtdışından(ingiltereden) gelen ilacı önerdiler ama asla geri saç çıkarmaz olanı korur dediler. ben bi dönem kullanıp bıraktım.. özellikle rogaine ciddi etkili fakat çok fazla sahtesi var dikkat... ancak nihai bi sonucu olmadığı için sıkıldım ve biraktım. doktorların söylediği kadarıyla türkiyede olanların çoğu etkisiz... artık 1 numara saçlarımla rahatım... huzuuurrrrr!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)