www.honda-tech.com
http://www.hurriyet.com.tr/spor/dige...92.asp?gid=229
35 yıllık arabalara 50-60k para veren var hatta daha eskilerine daha çok verende bulunuyor, parayı verince ne aldığın önemli
bu biraz arz talep meselesi ile ilgili konular
temiz sıkıntısız dörtdörtlük bir vtı ya gözü kapalı 20.000 lira verecek çok insan bulunur buna talep denir.
20.000 liraya satabileceğin bir araban varsa sevabına 16'ya vereyim demessin sanırım.
Bunada arz denilir arz ve talep uyuşursa buna da alışveriş denir. Bu araç için dengeler bu şekilde hala alınıp satılıyor. Alan memnun satan memnun sadece bu sitede 4-5 tane vti arayan arkadaş var bu da bir göstergedir.![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Satan çocuk bir dünya parçasını değiştirmişti araç sıkıntılıydı kendisi yazmıştı ilanına.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Boyle adamı goster bana..
cok demişin de..
bulursun daha ilk sahibinden 20000 km de vti o zaman belki parayı veren adam da bulursun. bu piyasayı bu hale getiren ya da hala bir yere konduramayan da sahipleri zaten (bende 1.5 yıl 99 vti sahibiydim.VTI ımı severek kullandım. VTı sahipleri hemen celallenmesin)
istiyorlar o kadar parayı
tamam..
peki satabiliyorlar mı ????
boş VTI a dikkatini çekerim boş (koni kıltuy egzoz yün) 20 milyar verecek adam bulamazsın hemde senin demenle çok adam hiç bulamazsın. Buldugun adamın da aklına şaşarım ben..(Aşırı hastasıdır hayalidir gece rüyalarına giriyordur vs orasını bilemem)
mantıksız bişi..
yanlış düşünüyorsun bence.mala göre fiyat biçilir.vti denilen araba kupon bir arabadır.hot hatch olarak geçer.sıradan bir aile arabası değildir.belki 20 lira verip 2008 modek bir clio dizel alıp ailenlede gezmek isteyebilirsin 20 liraya bir vti alıp gezmekten fazla şeylerde yapabilirsin.tamamen arz talep meselesi bu işler.
komançero garage
Bazı meselelerde mantık aramak yanlış senin mantığınla adamın mantığı aynı şekilde çalışmıyor olabilir. Ha söz konusu araç iyidir kötüdür tartışmam, orasını bilemem ama temiz bi vti'ın dediğim fiyattan herzaman alıcısı bulunur hatta konisiz egsozsuz vs standart az km' li bi vti bulursan 20 den fazla da eder. Neden bu kadar kıymetli konusuna gelirsek işte derin bi konu benim bilgim tecrübem o kadarına yetmez, bildiğim tek şey düzgün bi vti'ın piyasası 20 civarı biçok kere tecrübe edildi![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)