arkadaşlar bu fak plaka şu anda antepte olan vti nasıl bi araç alınırmı patlak fln olup başımızı agrıtmasın hatırlamak isteyenler için http://www.sahibinden.com/son_16000_...XQQdisplayitem
arkadaşlar bu fak plaka şu anda antepte olan vti nasıl bi araç alınırmı patlak fln olup başımızı agrıtmasın hatırlamak isteyenler için http://www.sahibinden.com/son_16000_...XQQdisplayitem
16 000 e vtec..uygunmuş..Bi sıkıntısı olabilir..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
ankaradaydı daha çok ankaralı arkadaşlar biliyolardır.
şahsi görüşüm yorgun duruyor
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
biraz sıkıntılarım var araba konusunda bilen arkadaşlar biraz daha detaylı konuşurlarsa cok sevinecem
yaw bunu ankaradaki sahibi 13 e mi ne sattı.. 16 ya sakın almayın.. araba bitik durumda...
serkan arkdaşımızn aracıydı bırkaç eksıklerı vardı satarkende belırtmıstı kendısı zatenanteplı alan cocuklar naptı ama bılmıyorum..
www.honda-tech.com
bu arabayı ben alacaktım. Arkadaşım arabayı getirmeye gitti peşpeşe gelirlerken yolda gördüm ve arkadaş indiğinde dedimki bunu neden getirdin gördün arabayı hiç getirmeseydin arabanın kapısı kapı değil kaput kaput değil bi arabaya sürülecek macun şaselere sürülmüş o kadar anlatayım daha anlatmayım biz baktık arabaya ama alır toplarım diosan 2 vti parası gözden çıkardıysan al derim![]()
2 3 sene önce Tuning Türkiye dergisine çıkmıştı o zaman turboluydu sahibi kendisi takmış uğraşmış falan yazmışlardı. 1 2 ay öncesine kadar 12 bn gibi bi rakama satılıktı forumda konusu var hatta![]()
www.honda-tech.com
gozlerımle sahıt oldum bar honda nın eskı yerınde yapıldı hatta on kupa beyazdı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)