User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
159 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: fak vti nasıl ?

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serkan, sen kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilsin. Dürüst olduğunu biliyorum ve inanıyorum. İsteyen istediğini söylesin boşver. Ben yakından gördüm aracını. Hiç de orasında burasında macunlu gözükmüyordu. Dipdiri, piyasadaki bir çok vti'dan daha temiz boyanmış ve derli toplu halde dolaşıyordu. Bir tek stopların rengini beğenmiyordum. Onun haricinde araç çok güzeldi. Sana gönderdiğim fotoğrafları bulamıyorum. Varsa 2-3 kare paylaşabilirsen diğer arkadaşlara da aracın durumunu daha iyi göstermiş oluruz.
    Loading World's Best Magazine...

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi adam koc gıbı yazmıs 12 ooo e alan adam da g.. ata ata almısdır onu.eger kendıde begenmesse baska sekılde toplar koc gıbı bıner.

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın eski sahibi serkan arkadaşın aracını satarken aile sıkıntılarından bahsettiğini ve aracı ile ilgili bütün sorunları anlatarak, yaptığı masrafları tek tek döküman halinde verdiği araç ilanını hatırlıyorum..

kesinlikle art niyetli biri olmadığı ve bu aracı binmek için yaptığı halde maalesefki ailevi nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldığını kendiside belirttiği gibi bir çok kişi bunu biliyordu.

bu konuya atılan bir çok mesaj için bende cevap yazacaktım ama polemik yaşamamak için hiç girmek istememiştim. gene kendisi çok güzel bir üslup ve aracın doğru bilgilerini vererek açıklama yapmış.

birileri ortada bişiler bulunca hemen üstüne çökmeye çalışıyorlar hemen tü kaka diye olaya girişiveriyorlar ve bu hiç hoş gözükmüyor dışardan beyler haberiniz olsun.

hepimiz din kardeşiyiz, yapmayalım böyle saçmalıklar.. kimse durup dururken üzülmesin ve sattığı araç için bile yarım sayfa cevap yazmak zorunda kalmasın..
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan, sen kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilsin. Dürüst olduğunu biliyorum ve inanıyorum. İsteyen istediğini söylesin boşver. Ben yakından gördüm aracını. Hiç de orasında burasında macunlu gözükmüyordu. Dipdiri, piyasadaki bir çok vti'dan daha temiz boyanmış ve derli toplu halde dolaşıyordu. Bir tek stopların rengini beğenmiyordum. Onun haricinde araç çok güzeldi. Sana gönderdiğim fotoğrafları bulamıyorum. Varsa 2-3 kare paylaşabilirsen diğer arkadaşlara da aracın durumunu daha iyi göstermiş oluruz.
    Sagolasın abi.. Ankara da degilim iste,yoksa koyardım istedikleri bütün fotoları..

Bu arada arabayı Antepten gelmeden önce PROSHOP a gösterip te aldılar.. Herkesin (iyi/kötü) bildigi bi yer oldugu icin,onu da yazmak istedim..

Ayrıca bi önceki yazımda yazmayı da unutmusum.. Düzgün,mantıklı yorum yapan herkese cok tesekkur ederim ayrıca..

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayım dedim ama sözüm meclisten dışarı... Vtec de vtec ne var bu vtec deeee. Dıştan baktığımızda sadece arkalar disc ise aaaa vtec diyoruz birde motoru farklı baskaaaa
    Frenleri brembo mu? Koltuklar recora mu? Ne var bu kadar abartıcak.. Tamam başarılı bir arac gerçekten ummadığın arabalara kafa tutuyor ama sadece o kadar işte.. Düzlükte bas gitsin. Gorduk time trailde bir turluk ömür var frenleri şişti, debriyajları şiştii bu kadar. Bir tur yetti. Abartıya gerek yok bence. Gende diyorum 1.6 katagorisinde tek gecerim ama o akadar. Kupon falan da değil ayrıca. Kupon araba dedğin hem o serini ozel oluşu hemde az üretilmişidir. Maaşallah her mahalle başında var Kupon mu oluyor bu?
    Abartıya gerek yok bence bu kadar.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serkanla bızd ekonustuk hatta burtay abı zamanından fotolar bendede var ama koymak ıstemıyorum gercekten abartılcak bı durumu yok arabanın burda bazı arkadaşlar ayıp etmiş..işin gerçeğini bilmeden konuşmayalım
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman sen 12 ye al ares tursusunu kurarsın hehe
    bız tertemız RS ı 13 e aldık barıscım. tertemız hatasız durumdaydı. sonra sag kapısına cop kamyonu vurdu servısten kapı degıstı yıne tertemız halde sattık. umıt dogru soyluyo son bu sene ıcınde RS lerın fıyatı arttı. 12 13 max 14 tu RS lerın fıyatları. ama bızım arkadasa yaradı oda 16 yamı ne satmıstı

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen hele bi izmire git görecen vti ları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tertemız arabanın kapısı degısıyor yıne tertemız nasıl oluyor hehe

saka bı yana 12 ye vtı de var.para polemıgıne gırmeyecegım ama performans ıse 5 mılyar fazla verıp vtı alacagıma ares alıp vtı arsıv yaparım.bu da benım dusuncem.
    cok daha dolu yuruyen duran bır araba...
    dıkkatını cekerım sac mac degısmedık komple fransadan kapı aldık yerlı malı 1.6 clıo kapısıda almadık camına kadar fransadan getırdık. kapı harıc hıcbırseyıne zarra gelmemıstı aracın sen hep vtı arsıvı yap kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu bırakta bı deneyemedık.
    arabanı yap yanındayım kardesım
    bugun kulagını cınlattım zaten hehe

gıttım geldım gordum hanı vtı? heheh
    saka bı yana denerız sorun degıl tayfunum ben hırs yapan bır adam degılım bılıyorsun.olmadı ben 3 kısı alırım durumu esıtlerım. maksat zevk almak
    parcaşar hayırlısıyla tamamlandı montaja kaldı ısımız ama once bı proje aracım var onu teslım etmem lazım sonra baslayacagız kısmetse bulusuruz ya orda ya burda hayırlısıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu bırakta bı deneyemedık.
    arabanı yap yanındayım kardesım
    bugun kulagını cınlattım zaten hehe

gıttım geldım gordum hanı vtı? heheh
    saka bı yana denerız sorun degıl tayfunum ben hırs yapan bır adam degılım bılıyorsun.olmadı ben 3 kısı alırım durumu esıtlerım. maksat zevk almak
    Clioları seviyoruz bizde az drag yapmadı kardeşlerimiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clioları seviyoruz bizde az drag yapmadı kardeşlerimiz.
    ah ankara yolları ah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah ankara yolları ah
    dililooiolililt o telsizle gece 4 de kim oynuyorsa dilioioililit dur kanka bak bu muzik çok fena. O yılları bizim gibi geçiren çok az insan var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dililooiolililt o telsizle gece 4 de kim oynuyorsa dilioioililit dur kanka bak bu muzik çok fena. O yılları bizim gibi geçiren çok az insan var.
    eehehhe hemde nasıl

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmayım dedim ama sözüm meclisten dışarı... Vtec de vtec ne var bu vtec deeee. Dıştan baktığımızda sadece arkalar disc ise aaaa vtec diyoruz birde motoru farklı baskaaaa
    Frenleri brembo mu? Koltuklar recora mu? Ne var bu kadar abartıcak.. Tamam başarılı bir arac gerçekten ummadığın arabalara kafa tutuyor ama sadece o kadar işte.. Düzlükte bas gitsin. Gorduk time trailde bir turluk ömür var frenleri şişti, debriyajları şiştii bu kadar. Bir tur yetti. Abartıya gerek yok bence. Gende diyorum 1.6 katagorisinde tek gecerim ama o akadar. Kupon falan da değil ayrıca. Kupon araba dedğin hem o serini ozel oluşu hemde az üretilmişidir. Maaşallah her mahalle başında var Kupon mu oluyor bu?
    Abartıya gerek yok bence bu kadar.

Ben de çok düşünüyorum bunu...

Adı yeter mantığı mı bu kadar yüksek fiyatlar istenmesi ? Sıradan Vti´lara hala,ısrarla 25 bin lira istendiğini görüyorum sahibinden.com´da.Babamla oturduk geçen gün,özelliklerini saydım.Artılarını,eksilerini anlattım.İlanları inceledik."Herşey iyi,hoş da;Bu arabalara,bu fiyat çok değil mi ?" dedi.Cevap veremedim.

Açıkçası boş arabalarda 20´nin üzerine çıkmamaları lazım bence.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kafanızı bir vti-ye takmışsınız gidiyorsuzunuz ama unutmayın hiçbirşey sebebsiz değildir Ama kakasını çıkartmamak lazım fiyat olarak zira bende görüyorum millet uçmuş satamayacağını bile bile ama bir bakmışsın satan da oluyor ? Siz düşünün artık !!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de çok düşünüyorum bunu...

Adı yeter mantığı mı bu kadar yüksek fiyatlar istenmesi ? Sıradan Vti´lara hala,ısrarla 25 bin lira istendiğini görüyorum sahibinden.com´da.Babamla oturduk geçen gün,özelliklerini saydım.Artılarını,eksilerini anlattım.İlanları inceledik."Herşey iyi,hoş da;Bu arabalara,bu fiyat çok değil mi ?" dedi.Cevap veremedim.

Açıkçası boş arabalarda 20´nin üzerine çıkmamaları lazım bence.
    alan memnun satan memnun.. senin dolu dediğin arabalara göre VTi kullanmak çok daha zevkli... kullanmayan VTi ın ne olduğunu bilmez.. TypeR da keza öyledir.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    standart taypar keyifli ama standart witiay hic keyifli falan degil abartmayin ya
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    standart taypar keyifli ama standart witiay hic keyifli falan degil abartmayin ya
    yaw standart dediğim egzoz filtre hıdır bermuda şeytan üçgeniyle gayet zevkli araba..
    dolu dolu A3 1.6 ya bineceğime VTi a bineri,m

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)