arkadaşım bu arabayı almak istiyo konuşmuş etmiş bide burdan sormak istedik belki geçmişini,durumu bilen çıkar izmirden bosu bosuna istanbula gitmeyelim
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan...XQQdisplayitem
sizce alınırmı şimdiden teşekkürler
arkadaşım bu arabayı almak istiyo konuşmuş etmiş bide burdan sormak istedik belki geçmişini,durumu bilen çıkar izmirden bosu bosuna istanbula gitmeyelim
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan...XQQdisplayitem
sizce alınırmı şimdiden teşekkürler
bu arabaları binip gezmeyi düşünüyosanız çok ciddi masraflar yaparsınız bu arabalar artık anca proje arabaları olur..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
dus gun bır seye benzıyor ama cem aga yazmıs yanı yazıcagınıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Cem abi bu araba icin konusmuyorum ama temizi,bakımlısı olduktan sonra binip gezilebilir ya,ben 1hafta arayla önce izmit sonra bodrum yaptım bi sıkıntı yaşamadım çok şükürbu araba resimlerde fena değil gibi gözüküyo ama resimle araba alınmaz tabi
ben cesaret edip resimden gordugum aracı alıp geldim ama herkes şanslı olmayabilir.Uğur arkadaşın alsın crx,izmirde crx ler çoğalsın,rex sahipleri toplanıyoruz ara sıra,keyifli oluyor
![]()
resime bakıp araba almayın bu hafta 3 tane sahibinden com harikasıyla karşılaştım fotorafta 10 numara tertemiz duruyo araba yanına gidiosun arabayı 1 merte kısaltıp tekrar uzatmışlarsahibiye detaylı konuşun size seceresini döksün bak izmirden gelicez vs deyin yalan sölemişse döwün parasını gasp edio kaçın (yapmayın sakın)
![]()
bnm bu hafta 3 kere yapasım geldi doluyumda onun için![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Sıkıntılı olduğu belli fotolardan. Ataşehirdeymiş. Bakarım eğer ciddi düşünürseniz.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
yaw o değilde arabanın resimden görünen manifoldun arkasının leş gibi kırmızaya boyanmış olması beni rahatsız ediyo ora hiç bir zaman boyanmaya gerek olmaz orda hep özel sargı bez vardır dikkat ederseniz..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
20 yillik araba nasil 100 bin de olabilir yaw
arabanin kadraninin kararmisligi plakanin eskiligi bile o arabanin en az 200bin km de oldugunun gostergesi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)