hem iyi sitres hemde iyi zeytin attın :ofk:
Printable View
erken gelmişiniz sahura kadar kalırdınız diye bekledim:D
ama zeytin tam 12 oldu bilal hakkaten :D
güzeldi arkadaşlar herkese teşekkür ederim.
güzel bi akşamdı. Çoğu kişi ile tanışma fırsatı buldum. Hele ki o toplu halde kartinge gidiş baya zevkliydi :)
Beyler anlaşılan çok güzel eğlenceli bi akşam geçmiş maşallah..:icon_tup:
Dehaydi fotolar nerde merak ettik :D:D
hahah gidis yolunda sakin kisma denk gelmisim pek atraksiyon yasamadik Anil'in makaslari haricinde :)
karting'den ayrildiktan sonra 1. kopru yolunda Oz'la denedik yokus yukari, boy boy aciyorum :hahaha:
cok gulduk eglendik gelen herkese tesekkurler.. :icon_tup:
valla çok güzel bi akşamdı herkeslere teşekkürler carting falan on numaraydı trakırla langırtta rezalette diz boyuydu :D
bu arada eşşek gibi yemişim :D abartmışız yani yatamıyorum bile :D
ibo ben kime giriyodum hala hatırlayamadım olm özgün patlıyodu onla karıştırdın benı heralde :D
geç katılmama rğmen güzel geceydi herkesi bir arada görmek güzeldi.Allah bozmasın.
ALLAH bozmasin katilmamama ragmen guzeldi
muauhauhuhauah
foto koyunlan:D
Gelen herkese cok tesekkürler, cok keyifli bir aksamdı ;)
Mekanı organize edenlere de ayrıca tesekkür, hersey cok lezzetliydi.
Kartinge gidis iyiydi de langırtta perisan olduk :D
herkese tesekkurler.. cok guzel bı aksamdı. her nekadar yemek yıyemesemde sızlerle olmak yeterlı.. ıı geceler herkese
Sütlaç iyiydi bak canım çekti:D
çok guzel bır aksamdı ozgun le bılal ın asker tavlası super gectı :)tesekkur edıyorum gece ıcın saolun:) ya ne tavuktu oyle yedık yedık hazmedemedıkk:D
Güzel vakit geçirdik kartinge gidiş zevkliydi kazasız belasız gittik çok şükür :D Allah bozmasın..
Bence bizi çok güzel ağırladılar..Apacheleri kaldırcak bi mekan zor bulunur , sayın yıldırım ve restorant çalışanlarına teşekkürler..
gelişi ciddi eziyet oldu ama yemek, karting ve dönüşüne kadar zevkli geçti ;)
İftardan sonra geldım neysekı tatlıya yetısebıldım :),keyıflı bır aksamdı organızasyon 10 numaraydı hersey ıcın tesekkurler..
özgun renklendırmelere baslıyormusun:D
işim olmaz 1 depo 700km sewiorum onu :)
ahaha patlamakmı :) uhauhauhauhauha kanka atraksiyonsuz hayatmöı olur tolgaya sorun hiç stress oolmadık arkadan eylenceli oldu Sanırım HAHAHAHA
ya cs gelsenize d2 atak hadi bee agalar :D
Bende herkese teşekkür edeyim , valla çok güzeldi , gidişimiz cidden eziyetti ama sonrasına hiç birşey denemezdi :icon_tup: Cartingden dolayı sol kolum ve belim ağrı konusunda zirve yapmış durumda hatta Kerem'i bırakana kadar o kullandır arabayı , öyle fenayım yani :D
tarık brakeboost king olmuş banada yaptı aynısınıda yemezlerrrr :D:D:D verırırım nosu :D
Güzel bi gündü.
Öncelikle Buğra'ya ve katılanlara teşekkürler.
Çok fazla fotograf beklemeyin 50 tane falan var.
Sword'um çektiğin bütün fotoraflar flu onları koymuyorum bile objektif manueldeymiş sen aldığında :D
fotolar yükleniyor.
fren gaz yapınca kapanıo aptal araba :)
emre o sutle deil sut tozuyla yapilan bi tatliydi ama guzel muhabbet içinde yedik gitti.:p
@ oz tum tt uyelerini miss gibin esansladi o ayri bi guzeldi :D
karting mahvetti eve nasi geldm bilmiorm bidaha binmem merete :D
Bugraya 40 kişinin kahrini cektigi için ayrica tesekkuer ediorm
Ozetlen guzl aksamdi :)