Surat ifadesinden belliydi herkesin nasıl bir rahatsızlık içerisinde olduğu kartingde :D
Printable View
yine eğlenceli bir gündü gelen katılan herkese Teşekkürler.
Organizatörüme ayrı teşekkürler tek tek herkesle uğraştı
Anılım Allah razı olsun evin önene kadar bıraktın beni. güzel bir akşamdı Allah bozmasın muhabbetimizi.
yalnız o kadın katliam yapıyordu şapkalı çocuk iyi kıvırdı 2 kere ahahaha kadınlar her yerde kasap gibi araba kullanıyor :hehe:
la goki sende lazmisin olm soyledim hala daha mesaj atmissin :D buraya yollayacaksan yolla ama sen bilirsin :D
Asıl komiğime giden şey kartinge giderken solda bariyerlerin üstüne oturup çekirdek çıtlayan yurdum insanlarının öyle bir sese verdikleri tepki. Doğaldır da aslında ama :D Böyle kafalar sağa sola gidiyor nerden geliyor bu gibisinden. Baya bi güldük arabada :D
ahahaha bro sen manyaksın olm geçen sahah 6 da konuştuk ne ara gittin :D bende bu çocuk neden cvp vermiyor diyorum ahahah
ben nerden bilim olm gidiyorum demedin ki bilet bulunca gidicem demiştim öğrenince dumur oldum :D
bro o CF lerin fiyatını söyle ona göre sipariş vericem sana
allah tholl-ga dan razı olsun çok işimi gördü :D
hahahaha ondan 3-4 saat sonra iste :D :D ok msnden konusuruz :D
iyi eglenmissiniz ha gelince istiyorum bende :D
en güzel yeri tünelden geçerkenki egzos sesleriydi
sıkıntı yoq :D normal hareketler :D
la emre ekin den ne ses çıkıyor öle Maşallah MAŞALLAH
Barış a tünelde apaçilik yaptım kesin tam sövmeye hazırlanıyodu beni görünce güldüler ahahahah
Gayet güzel bir akşamdı hazırlayan ve sunan buğraya teşekkürler :) resimleri bekliyoruz merakla
hahaha mal bende mayk raaad ol :D
gerçekten eğlenceli bi akşamdı,herkese teşekkürler :)
tünelde ki muhabbet mi o ?
o tır yavrusunu süren goki'miydi ?
l300 spec li bendim ahahahaha
Arkadaşlar ;
Gelen katılan herkeze teşekkürler .
Bir arada olmak güzel :D
Mechanikerim bidenem seni bir sonraki buluşmada kusturana kadar yediricem kendi ellerimle :D
İnşallah yemekleri vs. beğenmişsinizdir lokum gibi demiştim mahcup olmamışızdır inşallah .
bir 10 gun kadar yokum ve pc falan almıyorum yanıma hatta telefonuda kapatabilrim.
Kendinize iyi bakın görüşmek üzere .
Buğra
barışın araba gitmiyo belli olmasın die rolanti spec zuaeuhaeueahuuhae
5 lira cash
arkadaşlar herkese bu akşam için teşekkürler
buğra sana ayrı teşekkürler ne kadar da erayın - lerine rağmen ben de
+10000000
çok güzel bir iftardı
benden +99999999999999 :D
hahahaha günün bomba lafı :D
tüm tabaklar orda oldugundan biraz sisiklik olabilir :D:D
yavuzun langırtta vs bugra 7el üst üste kaybetmesi fenaydı
özgün vs bilal asker tavlası cirkeflik dizboyu
biz gidene kadar emre-g 1 tavugu götürmüştü bile :D
künefe çorba kofte hepsi süperdi
mekandan cıkarken egzoz senfonisi ayrı hostu
ahaha gelirken mehzente tampon yapan dobloyyu unutmamak lazım :D
enesin emrenin arabayı turbo oldunu anlamayıp arkamdan nası gelio demesi cuflayınca kafasına dank etmeside var tabi :D