arkadaşlar modlu aracı olan çok memur arkadaş var merak etmeyin..gc8.. vtı olanlar var maaşlar iyi olsa typer evo da olacakta ..denk gelmiyorsunuzdur..............:-)
Printable View
arkadaşlar modlu aracı olan çok memur arkadaş var merak etmeyin..gc8.. vtı olanlar var maaşlar iyi olsa typer evo da olacakta ..denk gelmiyorsunuzdur..............:-)
Valla bana böyle edipler denk gelmez çünkü hep kaçarım :D
Kimi memurlar gercekten cok anlayıslı oluyorlar.
Keske hepsi aynı olsa:)
Böyle memurlarımıza sahip çıkalım...ufak yastaki cocuklarımızı polis okullarına verelim...kaleyi içten feth edelim...ondan sonra rahatlarız :D :D :D :D
çok iyiymiş ya.bütün ekiplerin böle olması dileğiyle:)
Puahuha.. Süpermis.. Tek tük te olsa var böyleleri.. :D
süpermiş yaa
bizim burdada polisi görünce vitesi boşa atılan arabayı durdurup egzosdan dolayı parka çekiolar
Geçen cuma günü motorsikletli yunus.
Arabayı park ettik geldi yanıma merhaba araba satılıkmı yok hmmm satmayı düşünüyormusunuz yok ben bunlara hastayım ya vtec dimi evet vtec vti :)
ben cocuğumu polis okuluna göndericem :D
Gc8'i olan jandarma duydum : )
polis siteye üye olsunda ozaman görün :D her videodan soora çaat ceza :D
eylence yapmsın kendıneee masalllahh her polıs sana deg gelen gıbı olsaa keske nerdeeee ıyısıde var kotusudee :)
Polis gibi babası olanlar napsın...Anti-modifiyeci alayı bizimkilerin :D
valla polıs iyiymiş bizim burdada var bıtane cıvıc 1.6 ies var kendınde benım arabadan ozendi filtre egzost falan yaptı beraber gazlıyoruz..:D
Vaaay kafa adammış... :D
Kafa adamlara denk gelmişsin valla...Şanslıymışsın,Ankarada böyle polis bulmak imkansız gibi birşey.Valla hem sorar,hemde sen şu cezayı al ödersin bir ara der gönderir.Ama her şehre böyle anlayışlı polis lazım.Orjinal Evo'ya "Sen bu kanatla egsozu sonradan taktırmışın belli."deyip kullanma kılavuzuyla bile zor inandırdığımız polisde oldu yani.
dediğine katılıorum..ben sarıyerde oturuorum ve subaru sahibi arkadasım çok fazla sarıyerde...alayınında ortak sıkıntısı orginal bi STI yada WRX yada GC8 herneyse orginal olmasına ragmen ceza yemesi...dediğiniz gibi büyük şans...hadi yollar gönderir ama bukadar muhabbetin dönmesi beni şaşırttı :D
bugunde bana geldı 2 tane yenı kasa cıvıc ı var memurun!! ole atolyede dolanıyorlar. bende s2000 zıncır degısıyorum geldı bu kac beygır ? turbosu nerde ? okadar beygır nası cıkıo bu motordan :D çalıstırsana bı ( karter yerde ) bole bı yakalasam dısarda baglarım :D daha neler neler :D
benim herşeyim ümraniyedeki motorlu trafik yunusum gökhanım adam 1.4e biniyodu sattırdık hb fitek aldık minibüs cddesinde şimdi beraber roll drag yapıyoruz kulakların çınlasın gökhan kare plakalar nerdee