Polisin telefon numarasını almadınmı yoksa ?
Bayramda bayramın kutlu olsun derdim ne güzel olurdu.
Yada bugece gişelerdeyiz gel gidiyoruz falan,off tadından yenmez :)
Printable View
Polisin telefon numarasını almadınmı yoksa ?
Bayramda bayramın kutlu olsun derdim ne güzel olurdu.
Yada bugece gişelerdeyiz gel gidiyoruz falan,off tadından yenmez :)
etiler tarafında ekip amiri arkadasım var.. en basta modifiyeye karsıydı, bnm yogun cabalarım sonucu oda sevmeye basladı.. birgün golfle kurucesmeden bebeğe sıka sıka gitmiştik.. moruk bundan ne guzel ses cıkıyor diyor :D
Bii keresindede beni durdurup sordu niye durdurdum biliyomusun diye. Niye dedim. Bende 94 GSI hastasıyım maşallah araban çok güzel iyi bak ona dedi. Eyvallah dedim gittim:D
Bütün polislerin böyle olmasını diliyoruz :D
Telini alsaydin yaw rolling olacagi zaman arardin:D
Beni de durdurmuslardi
kac model bu 98 99?
Yok 94.
316 mi?
yok.
318?
yok.
e ne bu!
320.
hade bas git len yerden gidiyosun zaten...
:D:D:D
ahhaha daha demin benzeri başıma geldi :D eve geliyorum e5ten girdim bizim oraya gazlaya gazlaya baktım çevirme açtım ışığı yanaştım kesin yedim cezayı diyorum :D bütün ekip toplandı arabanın başına arabaya bakıyolar biri de göstergelere taktı nerden aldın kaça aldın diyo :D en son amirleri hadi gazla bi duyalım dedi yolladı :D
benimde polislerle güzel bi anım var rakı meze araba apacheler bilir yazsam mı :D
walla süper olay :D tüm trafikçiler böle olsa :D
2008 WRC için Antalya'ya gittiğimizde, sokaklarda yaklaşık 30 Subaru beraber dolanıyorduk, dehşet bir ses çıkıyordu ve polislerin gıkı çıkmıyordu..
Hatta seyirci özel etabından çıkışta hemen ilerideki trafik ışığında polisin biri bizi dizdi arka arkaya... Kavşak boş olduğunda ikişer start verip kalkış yaptırıyordu.. :D
Daha ötesi var mı?
Tabi mutlaka bu durum WRC ile alakalıydı, normal zamanda böyle olacağını sanmam... :rolleyes:
Dün akşam Mahmutbey gişelerde çevirdiler bizi aldı evrakları arabanın başına gitti bende indim abi ikitelliye nereden gidicez diyip muhabbete girdim oda cevap verince başladı muhabbet camlar orjinalmi diyo :D öbür tarafdanda amiri arıyor 3 araba ileriden 307 nin camlardan yaz cezayı diye :D 2dil döktük amirin yanına giderim dedim git çekti giderkende gel tamam diye sölendi :D kurtulduk cezadan defterede KONTROL EDİLDİ yazdı :D şanslımıydık tecrübelimiydik bilmiyorm güzel bir akşamın içine etmekden son anda kurtuldu polis abi :D
alican sende şanslılardansın :)
Yanlış antalya polisi genelde böyle. M3 le atısıyorduk eglencesine yolda. Motorlu polis durdu yanımızda kırmızı ışıkta. Hadi bi gazlayın bakim ilerdeki ışığa kadar ses dinleyelim dedi.
---
CRX varken cevirmede durdurup ehliyet ruhsat soran polisin arkasından bi ses geldi
P: waaay rexci napıyorsun buralarda
T: napalım cevirmede bekliyoruz sıramızı
P: Bendede var bundan şurda bi gazlasakya benimkine göre nasıl gidiyor bakayım
T: Atla abi gazlıyalım
(3 tur egzoz ve film gibi modifiyeli araclara ceza yazıp bağlanan cevirmede yardıra yardıra gectikten sonra cevirmeye girdirip)
P: Eywallah kardes sağol kulağımın pası silindi
T:Abi asıl sen sağol hiç böyle cevirmeye girmemiştim
P: Verin evraklarını gönderin arkadası
P2: Emredersiniz amirim
T: :eek:
Yakında Gelbi Kalkalım Der Polisler :)
Yanlız Yenilirlerse Cezayı sokarlar :D
süpermiş..:D