Offff Oytun ya..Bin kere dedim sana vazgec su motor sevdandan diye ama dinlemedin....Cok gecmis olsun kardesim yarin arayacagim...
Printable View
Offff Oytun ya..Bin kere dedim sana vazgec su motor sevdandan diye ama dinlemedin....Cok gecmis olsun kardesim yarin arayacagim...
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, birşey yok allaha şükür :) bi kaç kırık sadece, önemli bir kaza değildi zaten.. ben düz giderken bir anda sağa kıran arabanın darbesi sonucu uzun bi süre uçuşa geçtim ama iniş kısmını yanlış yaptık anlaşılan :)
teşekkürler tekrardan herkese
geçmiş olsun abi allah korusun :(
Olm sen naasil insansin.Msn de, pc basinda ne isin var? Hastanede degilmisin?
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun kardeşim yolculuk esnasında her zaman hata bizdede olmaya biliyor. Başkalarının dikkatsizliğide ceremesini çekebiliyoruz. Çok şükür iyi olduğuna çok sevindim. Bir ara telefondan ulaşamayınca korktum valla.
yapmaya :( çok geçmiş olsun oytun yarın olmadı bi ziyaret patladım görmem lazım
cok gecmis olsun umarim yakin zamanda iyilesir
haydııı abı cok gecmıs olsun ya sok oldum
geçmiş olsun ;)
Acil Şifalar Versin Rabbim.. Beterinden Korusun
bu adam kendini deil beni öldürücek .... aradım az ewwel de iyi baya morali düzgün herkes panik oldu ben rahatım dio merak edilecek bişi yok şükür vefa gösteren herkese onun namına teşekkürler Allah onu ailesine ve sevdiklerine bağışladı İstanbul gibi bir metropol de bile hala sürücülerin bilinçlenmemmiş ve motorlara karşı en ufak hassasiyet göstermek yerine sıkıştırmak önlerini kesmek yollarına atlamak gibi iğrenç huylarını silememiş olması çok acı malesef...
Çok geçmiş olsun acil şifalar...
cok gecmıs olsun abı :(
geçmiş olsun oytun, araba kullanırken ettiğin dikkatin 2 katını etmek lazım şakası yok gerçekten.
Oytun büyük geçmiş olsun, üzüldüm:( Acil şifalar...