çakma süpermen madem bilmiyosun inmeyi ne diye zorluyosun ...
eve bıraktım herif bırakır bırakmaz nete girmiş ya yat uyu sabah 8de hastaneye gidiceksin dinlen biraz öküz .
Printable View
allah korumuş büyük gecmiş olsun..
büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun..
Bu adamin insan olmadigini bir kez daha anladim:D
haydaaa..
oytun çok geçmiş olsun yeni öğrendim aramam bu saatte :)
çok dikkat et kendine ve iyi bak tekrardan geçmiş olsun ucuz yırtmışsın sanırım...
cok gecmıs olsun...
Hala msn de pasamiz...Olm yatsana:D
Geçmiş olsun.
Bence herkes motosiklet şeytan işi diyeceğine motosikletlilere trafikte 2 katı daha dikkat etse ortada sorun filen kalmaz. Gördüğünüz gibi bu kazanın suçlusu 2 tekerlekli değil, 4 tekerlekli...
İtalya ve İngiltere'de artık tüm insanlar motosiklete yöneliyorlar. Motosiklet satışları yüz binlerce rakamlara varıyor. Ülkemizde yıllık 5000'i geçmiyor. Zaman, nakit ve çevreye verilen zarar hesaba katıldığında bu dünyadaki en akıllı ulaşım aracının motosiklet olduğunu elbet ülkemizdeki herkes anlayacak. :)
gene söylüyorum gereksizsin ya hadi olm gelde bişiler yapalım diyo go kart fln... git yat dinlen sığır
o diyo şimdi gidim alim evden gokarta 30 dakika binsin sıkıosa olm adamın kaburgaları kırık yemek yedirmiyor doktor sabah 8de bakıcaklar bu bole makara yapıoda adam sabah ameliyata bile alabilir salo halen çakma süpermenlik yapıyo ... Vercem kriptoniti vercem kriptoniti rahatlıycak sonunda :D
YAT ZIBAR OYTUN ...
Çok geçmiş olsun,acil şifalar...
çok geçmiş olsn acil şifalar
Geçmiş olsun acil şifalar
cok gecmıs olsun oytun 2 teker sakat ıs:( ALLAH acıl sıfalar versın