sağolun arkadaşlarım iyi dilekleriniz ve niyetleriniz için cok teşekür ederim ben artık bildiniz yalovalıyım..su an da tek typeR sahibim il olarak:D
Printable View
sağolun arkadaşlarım iyi dilekleriniz ve niyetleriniz için cok teşekür ederim ben artık bildiniz yalovalıyım..su an da tek typeR sahibim il olarak:D
senden bi *** olmaz 3 gün sonra sıkıldım dönüyorum dersin :)
vayy be son müzmin bekar sülü agayıda kaybediyoruz :)
hayırlısı olsun. allah mutluluğu daim etsin.
Nasıl mutlu oluyorsan öyle davranmalı insan. Ben de ileride İzmir'e taşınmayı düşünüyorum. Yalova daha yakın İstanbula. 2 sıkımlık yol. Sık sık gelirsin Sulhicim. Özletme kendini...
Hayırlısı olsun kanka, allah bi yastıkta kocatsın.
hayırlısı neyse o olsun
1 saatlik yol..amac istanbulun gürültü ve pisliğinden kurtulmak dier zevklerimi de burda yapabiliyorum zaten elimi ayağımı cekmiş yuva kurma cabasındayım onun için sıkılıp geri gelmem..ama kalmaya gelebilirim ist daha hala evim ve akrabalarım sizler gibi yakın dosttlarım var....
hayırlı olsun gelmişken bursaya gelseydin keşke :)
Gönlüne bahar(anladın sen onu abi) geldi galiba yeniden.. ee mevsimler dönüyo.. İnşallah mutlu huzurlu bir hayat sürdürürsünüz.. :)
Bunun için yeri geldi çok uğraştın çabaladın.. Hak etmedin deil.. yarın gidicem diyip ertesi gün gece gidip basstım dediğin günleri hatırladım.. :D
ahauhauh yalova kaymakamı yahova şahidi seni :D kışın çok sıkıcı olum oralar :D
hayırlı olsun allah herseyın hayırlısını nasıb etsın.
hayırlısı olsun bugun çınarcıkta gördüm job la geçtin önümden ;)
hayırlı olsun , allah mutlu mesut bahtiyar etsin abi yengeyle beraber :)
way anam be sulhıye bak gıdıo =)
yaw arkadaşlarım ömrümün en mutlu günlerini yasıyorum desem yeridir inanın..allah herkeze aynı mutluluğu verir insaLLah...