bu bordo cıvıc yıne bır dergıye cıktıgında bayan ıceren cekım vardı yıne oyle hayırlısı ne dıyelım![]()
hatunada deddim kötü alışkanlıklarım olarak bi alkol var bide Tunnıng TR. Bağımlısıyım abi bu sayıyıda alıcam![]()
Mankenli çekimlerin maaliyeti ne kadar oluyorGerçi ilerde dergiye arabaya çıkardığımız zaman evli olmamak gerek
![]()
tune shop bölümü yok bu sayıdı.neden yer vermediniz?
OEM+
valla benim arabam çıkana kadar almayacam dergiyi puhahahahhaha
hep arabacılar yalvarır abi arabamı dergiye çıkartın diyeadamlar yıllardır kanka bitir çekelim resimleri diyo bi türlü çekemiyoruz çünkü bitmiyo
![]()
Bugun Carrefour'dan aldim dergiyi, cok guzel olmus elinize saglik
Kumburgaz meeting sayfasinda Red'e yer vermissiniz, sagolun : )
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ellerinize emeginize saglık kardesim
Kapagı göremiyorum su an ama eminim iyidir, icerik hakkında da süphem yok zaten![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ooooo ikisi de fena kafa yapar
Genellikle mankenleri ya araç sahipleri ya da firmalar ayarlıyor. Bugüne kadar Tuning Türkiye tarihinde para vererek mankenli çekim yapıldığını duymadık. Bizim için amaç otomobili çekmek. Kızlı çekimi firmalar ya da araç sahipleri isteyince de kıramıyoruz tabiki. Ama asıl odak noktası her zaman otomobiller...
Tune shop bölümü stratejik bir konudan dolayı kaldırıldı. Bir nevi reklam verenleri korumak için de denebilir. Yeni çıkan ürünlerin haberlerini ilk sayfalardaki "Yeniler" bölümüne serpiştirmeye karar verdik. Tabi ki gerçekten ilgi çekicek olanlarını...
Bende malesef şimdi gördüm.Doktor, yandın sen
![]()
Loading World's Best Magazine...
2 e30 hemahş gerçekten ikiside bomba
Ef civic tampon ekiyle dahada şık olmuş vallagüzel bir sayı olmuş eliniz sağlık
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)